REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Cine s-a bucurat că s-a închis „crâşma lui Chesoi”, s-a bucurat degeaba! Ce urmează

Cine s-a bucurat că s-a închis „crâşma lui Chesoi”, s-a bucurat degeaba! Ce urmează

Replica API 21 iunie 2016 | 23:55 301

Pregătiri pentru un nou conflict: „Oamenii de acolo sunt răutăcioşi”

Pregătiri pentru un nou conflict: „Oamenii de acolo sunt răutăcioşi”

Chinul reclamat de anumiţi locuitori din zona Piaţa Obor a luat o pauză! Barul care funcţionează în spaţiul deţinut de viitorul fost consilier local Tudorel Chesoi a intrat în renovări. Deşi locatarii din blocurile din zonă au făcut nenumărate sesizări la Primărie şi Poliţie, spunând că nu mai suportă prezenţa localului, iată că lucrurile nu se încheie aici, ci doar iau un mic time-out.

Liniştea dinaintea furtunii! În spaţiul deţinut de unul dintre viitorii foşti consilieri municipali ai Constanţei funcţiona un bar reclamat în mai multe rânduri de asociaţia de locatari nr. 694. Constănţenii din blocul L21, situat pe Bd. 1 Decembrie 1918, spunea în urmă cu două luni că au ajuns la limita răbdării, sesizând primăria să verifice localul, programul de funcţionare al acestuia, precum şi aspecte ce ţin de ordinea publică, dar şi de respectarea legii privind exploatarea „păcănelelor”. Însă, de la începutul lunii mai, aceasta a fost închis... temporar.

„Barul a fost închis de vreo lună şi ceva, de la 1 mai. Au fost mari probleme aici. Se strângeau gloată aici, pe trepte”, a declarat unul dintre locatarii din zonă. Din nefericire pentru cei deranjaţi de activitatea localului, acesta a fost închis pentru renovare. „Nu a fost închis, barul este în renovare. Sunt doi-trei oameni acolo care sunt răutăcioşi care se ţin de reclamaţii, până o să fie ei amendaţi pentru că reclamă în van. Eu am fost recent, acum 3-4 zile, acolo şi am filmat.

Barul este închis şi oamenii stau şi beau pe trepte. De unde beau? Barul este închis, s-a scos totul din el, este dezactivat şi se zugrăveşte. Şi dacă se va închide barul definitiv, ei tot acolo vor sta pe trepte, că aşa gândesc oamenii”, a precizat Tudorel Chesoi, pentru „Replica”. În ceea ce priveşte comportamentul presupuşilor clienţi, locuitorii din zonă s-au arătat nu de puţine ori revoltaţi. „Cât de îngrijite sunt spaţiile de lângă blocuri, cu flori, vezi chiştoace. Se vede mizeria, deşi noi încercăm să menţinem curăţenia. Lasă sticlele peste tot. Seara, nu poţi trece prin zonă.

Noi n-aveam treabă, dar la doi paşi de geam înjură, sunt copii mici în casă şi bătrâni. Vrei să intri în bloc, nu poţi să intri din cauza lor”, spuneau la începutul lunii aprilie locatarii. Mai mult, oamenii se temeau că în faţa barului se vor amplasa scaune şi mese şi, astfel, va fi blocat accesul către parcarea blocurilor. Însă, Chesoi dezminte zvonurile. „În primul rând, nu este barul meu şi eu nu pot să răspund pentru barul altuia.

El are un contract de închiriere pe care eu am obligaţia să-l respect, el are la rândul lui obligaţia să-şi desfăşoare activitatea în condiţii normale şi legale. Mai departe sunt organe abilitate să ia măsuri. Oamenii de acolo sunt răutăcioşi, îmi pare rău să spun asta, de la început am avut probleme cu oamenii de acolo. De aceea, nici nu-mi desfăşor o activitate directă acolo. Nu se face nici o terasă acolo, ei inventează, se gândesc. Cine vrea să-i creadă, să-i creadă, dar nu asta e realitatea”, a adăugat fostul consilier local.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102