REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Cine se ocupă de ghirlandele de sărbători pe străzile Constanţei!

Cine se ocupă de ghirlandele de sărbători pe străzile Constanţei!

Replica API 19 noiembrie 2018 | 00:54 1020

În Constanța, se simte spiritul Crăciunului. Primăria municipiului a început împodobirea arterelor din oraș cu ornamentele stradale specifice sărbătorilor de iarnă. În această perioadă, vor fi montate primele instalații, pe bulevardele Ferdinand, Tomis și Mamaia, iar arterele principale, intersecțiile și intrările în oraș vor fi luminate decorativ cu ghirlande, beculețe, brăduți, globuri și fulgi de nea. Cine credeți că se ocupă de înfrumusețarea orașului? Aceeași firmă de anul trecut, Luxten Lighting, dar și Euro-Audit Service SRL, firma din Târgoviște, deținută de fostul parlamentar Vasile Horga, și fiica sa, Maria Gabriela Horga.

Cine sunt patronii firmelor care s-au bătut pentru banii din luminiţe

Cunoscuta firmă Luxten este deţinută de discreţii oameni de afaceri Claudiu Nicolae Radulescu, Ionel Pepenica si Olimpia Moica. De-a lungul timpului, Luxten a devenit abonată la contracte în marile oraşe din România. Surpriză ne oferă şi micuţa Euro-Audit Service SRL, care este controlată de fostul deputat Vasile Horga şi fiica acestuia, Maria Gabriela Horga, cea care a fost la un pas de o candidatură pe lista PNL Constanţa la alegerile parlamentare trecute. Gabriela Horga este legată de Constanţa şi pentru faptul că s-a măritat cu Alexandru Cârlig, fiul fostului şef al IPJ Constanţa, Ion Cârlig. Maria Horga este cadru didactic, lector universitar dr. la Universitatea Ovidius din Constanta. A fost și cadru didactic asociat la Academia de Studii Economice din București, a lucrat timp de un an la Ministerul Economiei și timp de un an jumătate la ANAF, a activat în calitate de consilier pentru europarlamentarul Daniel Dăianu sau pentru ministrul Daniel Chițoiu.

Precizăm că obiectul contractului privind achiziția produselor pentru iluminat festiv îl constituie închirierea, inclusiv montarea-demontarea unor instalaţii de iluminat festiv, pe toată perioada sărbătorilor de iarnă.Vorbim de patru loturi: LOT I Iluminat festiv al străzilor din municipiul Constanța ce se va realiza pe bulevardul 1 Mai, bulevardul 1 Decembrie, bulevardul Alexandru Lapusneanu, bulevardul I.C.Bratianu, strada Dezrobirii, strada Soveja şi Şoseaua Mangaliei. LOT II- Iluminat festiv traditional românesc al străzilor din municipiul Constanța se va realiza pe bulevardul Tomis, bulevardul Ferdinand, bulevardul Mamaia, strada Mircea cel Batrân, intrarea în oras dinspre Ovidiu, intrarea în oraş dinspre Valul lui Traian, intrarea în oraş dinspre Mangalia şi 5 vapoare. LOT III- Iluminat festiv în zona Peninsulară Piața Ovidiu Constanța (Revelion) se va realiza în Piața Ovidiu. LOT IV-Iluminat festiv în Parcul Tăbăcăriei zona Țara Piticilor din municipiul Constanța (Orășelul Copiilor) se va realiza în Parcul Tăbăcăriei zona Țara Piticilor. Valoarea totală estimată a contractului este de 5.300.000 lei.

La licitația a participat și firma Flash Lighting Services SA, controlată de Bogdan Gabriel Sandu.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai bizonilor care nu vreti pista de biciclete...cu ce va deranjeaza?
1
0
Replica lasati-ma sai dau muie cu cacat hotului stroe la articolele cu el. Credeti-ma ca merita cu varf si mai ales indesat !!! Muie dragnea, muie pesede !!!
2
0
pe bulevardul tomis fara pista aceea de cacat , unde trec doua biciclete pe saptamana ! sa trecem peste gradene sa o desfiintam , se poate parca astfel si pe stanga si pe dreapta .
0
2
ce bine arata bd. Tomis fara pista de biciclete!
1
1
Delfinii cu sula retrasi de OPC nu pot fi agatati langa luminite?
8
0
Lasa domnule sa aiba lumina macar pe lumea asta.. Pe cealalta nu se stie. Dup fapt si rasplat. Fur si eu litera A .Atat pot sa fur.
2
1
De ce asa valoare mare? Cum reusesc altii cu mai putini bani?
4
0
Tzine se ocupa? Tzine?
4
0
Fara sa citesc articolul lansez un raspuns, bazat pe experientele anterioare, la acest titlu: De luminite se va ocupa firma fiului lui X, care e in relatii cu fiica lui Y, colegului de partid al lui Z, vecin de palier cu marele boss F. Asa au mers lucrurile mereu, asa vor merge in continuare. Oricate articole veti scrie, oricat se va dezbate pe la tv, oricine va fi in functie, la fel se va face.
15
1
Fura in continuare hotul fagadau. Muie cu cacat fagadau ! Muie dragnea, muie pesede !!!
17
2
In bucuresti valoarea contractului a fost de 6.500.000r!cum de este asa mare la cta!?!
17
1
Astora de la primarie nu le-a ajuns cu controalele dna..inca se tin de prostii si atribuie contracte pe sub mana..n-o veni iar vremea voastra?
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369