REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cine se vrea primar al Constanței din partea PNL!

Cine se vrea primar al Constanței din partea PNL!

Replica API 6 decembrie 2018 | 18:34 331

Biroul Politic Municipal al PNL Constanța a aprobat, cu unanimitate de voturi, candidaturile următorilor: Costel Stanca, George Niculescu și Cosmin Sava pentru a intra în cursa internă privind desemnarea candidatului Partidului Național Liberal la alegerile pentru funcția de primar al municipiului Constanța, din anul 2020.

Costel Stanca

Cele trei recomandări aprobate de Biroul Municipal urmează a fi dezbătute și validate la nivelul Biroului Politic Județean.

În primăvară, se va face o primă evaluare a candidaților, urmând ca forurile statutare ale PNL să decidă candidatul cel mai potrivit pentru funcția de primar al municipiului Constanța.

„Mă bucură cele trei candidaturi, mai ales că vorbim de oameni tineri și cu expertiză profesională solidă. Biroul Municipal a studiat cele trei dosare de candidaturi și a decis că domnii Costel Stanca, George Niculescu și Cosmin Sava îndeplinesc toate condițiile de a intra în această competiție internă. După validarea lor, competiția este deschisă, trebuie să vină cu proiecte pentru constănțeni și să convingă. Sunt convins că oricare dintre cei trei poate fi un candidat redutabil al PNL la Primăria Constanța”, a declarat Adrian Manole, președintele interimar al Organizației Municipale a PNL Constanța.

Procedura de desemnare a candidaților PNL la funcția de primar în municipiile reședință de județ a fost aprobată de Biroul Politic Național cu scopul de a transparentiza și îmbunătăți procesul de identificare și stabilire a candidaților liberali pentru alegerile locale, se arată într-un comunicat transmis redacției.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daaa, nu iese. vroia sa fie rector, acum primar... incearca sa-l imite pe mazare la tinuta, dar e meschin si hraparetz.roxana, andreea si ligia stiusi ele. are o tona de poze si filmari prin carciumi cand face ca toate alea.. clar nu iese
0
0
Asta si a luat un picior in cap la un bal ca s a dat la gagica cui nu trebuia
1
0
Si la MANGALIA tot primar PSD-ist avem, vopsit in PNL. Radu Cristian face un asa imens rau PNL-ului prin toate actiunile lui si gastii lui de golani..PNL, Orban, daca vor sa mai aibe organizatie PNL la Mangalia sa-l dea imediat afara ka altfel prf si pulbere s-alege de PNL la Mangalia.
3
0
Mai George,cred ca tu ai uitat ca Boroianu este cel mai mare Hot si Saarlatan si acum il vrei Primar.Ce faci te ai sclerozat si tu.
2
0
George Niculescu este un mare spagist si un om lipsit de orice initiativa. A incercat mereu sa fie prezent pe o lista undeva doar sa prinda un loc, prin platirea bauturilor si cotizand pentru mesele acordate membrilor, care veneau toti gramada si se bucurau pentru o portie de cartofi prajiti si o friptura care le dadea partidul. Lui Dragomir i-a dat foarte multi euro ca sa-l puna pe lista de deputati in 2016, dar evident ca nu a iesit. Trebuie sa inteleaga astfel de indivizi, ca pnl cu astfel de candidati pierde din start 1000% nu doar 100%. Un om fara educatie sau carisma.
2
0
Viurgil Chitac zis Mos Teaca sa stea acasa.
0
4
Daca si Gigolo a ajuns sa candideze la Primaria Constanta e groasa fratilor!
1
0
VIRGIL CHITAC, un om extraordinar pt constanteni
2
3
daca alcoolicul asta de manole alege candidatii vai de pnl
1
0
Stancao? Waww a innebunit lumea. Il gasiti matol prin diferite cluburi, recalcitrant, cu pustoaice dupa el, idolul lui fiind mazare - incearca timid sa-i copieze tinuta
2
0
Toti la fel.
1
1
Trebuie vazut cine sunt, ce stiu si ce vor sa faca pentru ca pana acum pesede a tot castigat pentru ca opozitia a propus candidati slabi in care lumea nu a avut incredere. Astia de la pesede au inceput sa iasa la pensie din functiile in care au imbatranit prin votul nostru iar ei nu fac nimic bun si e timpul sa fie opriti.
3
0
Boroianu cel mai bun de Primar.
1
5
A avut dreptate cel de mai jos. FARA PARTIDE POLITICE
8
0
Fagalabau e bun sa ramana in continuari sa termine podurili si parcurili promisi si camerele pentru ass sociali din aeroportul Henri Coada
3
1
Din pacate, nu exista opozitie, pur si simplu nu avem pe cine vota !!!!!!
14
0
Cel mai bun Primar sunt eu. Promit ca iau spaga doar un procent din contracte.
2
1
Cel putin Costel Stanca un oportunist si un mincinos mai mare nu se poate, asta arata clar de ce nu au venit si nu o sa vina Constantenii la vot, facand ca PSD-ul sa castige pe veci acest oras. Pur si simplu PNL nu este in stare sa aduca un om credibil!
8
0
Noi votam primar pe Bogdan E-Bola.
5
5
Stelian Ion viitorul primar al Constantei. Singura persoana politica pe care am vazut-o in ultimii 2 ani aratandu-se implicat in problemele orasului.
10
15
iese fagadau ... am ramas singur ..fara prieteni de cand am aflat ca majoritatea sunt pesedisti ,il iubesc pe fagadau si asculta manele la nunti.
3
4
si Replica sug.
5
4
CLAUDIU Primar
5
18
Cine sunt ei ,? Ce au facut de vor primar ?
10
2
In realitate PNL este aliatul lui Fagadau.Astia doar se fac ca participa la alegeri.De 30 de ani sunt aliatii PSD-ului in Constanta.Huoo PNL ! Muie PNL,Muie PSD !
19
3
Nimeni nu are sanse in fata unui profesionist ca Palaz. Palaz, sustinut de Replica castiga cu 75%
1
31
Ahhhh, daca ar veni un om adevarat, fara partide in spate, unul care sa stie pulsul orasului, unul care sa aibe capul pe umeri, ar mai castiga candidatii partidelor un rahat
21
4
E foarte bine asa cu asemenea contracandidati nici nu trebuie sa folosim fonduri pentru campania electorala si-i pastram pentru noi pe ,persoana fizica!
7
3
Cum vorbeste lumea in necunostinta de cauza. Unul dintre ei este rectorul de la navigatie, UMC. Sa vedem care din ei?! Poate, cu ocazia asta, ne vom informa despre toti candidatii inainte de a pune stampila de vot. Ca tot avem acces la internet.
7
3
Castiga, dar fara Fagadau!
6
8
imi pare rau eu nu sustin Pnl-isti si nu prefer nici un membru ca candinat la Primaria Constantei Tot PSD-UL va castiga sunt sigur ca anii trecuti am participat la Campanii PSD LoL.
7
7
Mai bine pe Murad acela de la Mamaia ca a aratat ca poate sa faca ceva util --Pnl n-are sanse cu cei trei --sa le spuna profesia si cu ce se ocupa si ce-realizat pina acum
7
16
Din profesor in primar..........
13
3
Max 10 la suta ..rusine PNL
18
1
stati linistiti PNL tot noi vom castiga - poate aveti vreo sansa ceva 2028-2032 - pana atunci sa auzim de bine - opinia umila a unui fin cunoscator al politicii locale constantene - cu deosebit respect stimati domni
13
6
Castiga Fagadau cu 80%.
24
11
Deci iar castiga Fagadau! Sau asa si trebuia....?!
26
9
Luati-l pe Boroianu, poate scapam de acest broscoi facut de putat de Ovidiu de mine!
4
10
Foarte corect! Asa este normal sa fie peste tot!
6
11

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367