REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cine sunt cei şase TÂLHARI care JEFUIAU oamenii pe stradă

Cine sunt cei şase TÂLHARI care JEFUIAU oamenii pe stradă

Replica API 17 octombrie 2021 | 00:09 12662

Infracţionalitatea juvenilă tinde să ia amploare în Constanţa. Polițiști ai Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța au identificat 6 persoane, cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni de tâlhărie calificată. Cei şase ar fi abordat persoanele pe stradă şi prin ameninţare cu violenţa, i-ar fi deposedat de diverse bunuri şi bani.

Percheziţii în Constanţa şi Lumina

Tâlhăriile ar fi fost comise pe 11 respectiv 20 septembrie 2021, iar pe 14 octombrie polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al polițiștilor Postului de Poliție Lumina, au pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța și localitatea Lumina, cele 6 persoane fiind conduse la sediu pentru cercetări. Potrivit informaţiilor noastre cei şase sunt Pomac Fydan, Bulgaru Alexandru, Ilie Rareş Cristian, Asan Alexandru Denis, Ageolu Ibraim Gean şi Agavriloaia Radu Florin. Patru din infractori sunt minori, însă niciunul nu are antecedente penale.

Cum acţionau infractorii

Conform informaţiilor noastre, banda îşi alegea victimele din oamenii de pe stradă, care ameninţaţi fiind cu violenţa, le cedau bunurile şi portofelele acestora. În unele cazuri, infractorii au reuşit chiar să scoată bani de pe cardurile victimelor, de aici şi acuzaţiile de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic.

Infractorii au fost propuşi spre arestare preventivă

În urma administrării probatoriului în cauză, cei 6 au fost reținuți pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, cursul zilei de 15 octombrie fiind prezentaţi instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Acțiunea a beneficiat de suportul tehnic al Direcției de Operațiuni Speciale din Poliția Română și al Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Constanța.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand e vorba de comentat sunteti toti primii, daca aveati un caz de genul acesta in fata inchideati ochii si mergeati mai departe! Vedeti va de copiii vostrii.
3
0
Ati face voi un bine societatii daca nu ati mai comenta de niste copii si v ati vedea de ale voastre!
4
0
Pedpesele sunt prea blande ! Si pentru minori si pentru adulti! Ce-ar fi sa aplicati pedepsele din Arabia Saudita?
5
1
Cei enumerati sunt sagetile la altii dar vor recunoaste ei
2
3
naravul din fire nu are lecuire. astia doar morti fac bine societatii
14
4
retinuti pt 24 de ore? ce as fi facut eu in 24 de ore cu ei ....
13
5
mai poate indrepta cat de cat comportamentul de talhar
10
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218