REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cine sunt cele 6 domnişoare de onoare ale Adelinei Pestriţu

Cine sunt cele 6 domnişoare de onoare ale Adelinei Pestriţu

Replica API 6 iulie 2019 | 00:00 637

Adelina Pestriţu

Adelina Pestriţu numără zilele din calendar până la nuntă, dar pune la punct şi ultimele detalii în cele două săptămâni care i-au mai rămas până la marele eveniment. Săptămâna aceasta, bruneta s-a cunat civil, eveniment pe care l-a vrut discret şi la care a avut alături doar naşii, în calitate de martori. La nunta in 20 iulie, Adelina şi Virgil Şteblea şi-au invitat toţi pretenii, familiile şi apropiaţii. Mireasa va avea nu mai puţin de 6 domnişoare de onoare, iar Click! vă face cunoştinţă cu ele.

Adelina Pestriţu se apropie de marele eveniment din viaţa ei de cuplu. Bruneta are programată cununia religioasă cu Virgil Şteblea peste numai două săptămâni, aşa că zilele acestea trece în revistă ce mai are de bifat pe lista pregătirilor. Alături de mireasă se vor afla prietenele ei, 6 dintre ele primind misiunea de a fi domnişoare de onoare. Adelina a ales 3 vedete şi 3 nume mai puţin cunoscute în showbiz care să o ajute cu cele două ţinute pe care le va purta în ziua nunţii, dar şi să o sfătuiască în cele mai importante momente.

"Pe lângă multe detalii care fac că acest eveniment să fie unul prețios, după cum tradiția spune, domnișoarele de onoare vor avea un rol foarte important. Ele vor reprezenta ajutorul meu de nădejde, fetele cu care mă voi sfătui, voi petrece și mă voi bucura de fiecare moment dinaintea evenimentului, dar mai ales în ziua cea mare. Șase prietene apropiate au acceptat invitația de a fi parte din cadrul nostru de poveste de dragoste. Ele vor îmbrăca rochii de aceeași culoare și vor fi alături de mine în fața altarului. Chiar dacă tradiția spune că este necesar să fie necăsătorite, va anunț că eu nu o să țin cont de acest detaliu. O parte dintre ele sunt deja căsătorite și pentru una dintre ele, chiar eu am fost domnișoară de onoare la momentul nunții ei, petrecut în urmă cu 4 ani. Și nu trec peste această tradiție pentru că aș avea eu o dorință arzătoare să fiu contra vântului, ci pur și simplu, o parte dintre prietenele mele bune, pe care mi le doresc aproape, sunt căsătorite și sunt ok cu această mică «schimbare» de reguli", povestea Adelina Pestriţu.

Natalia Mateuţ

Cele trei tinere sunt prezenţe constante la evenimentele mondene, dar şi pe micul ecran. Natalia Mateuţ este gazda matinalului de weekend de la Antena Stars, Anca Ciota prezintă rubrica meteo a jurnalului de la kanald, iar Roxana Blogu, ex-Trident, are un atelier de croitorie, de unde se îmbracă multe dintre vedetele noastre autohtone.

Dar şi domnişoarele de onoare ale Adelinei vor fi nevoite să ţină cont de câteva amănunte vestimentare, pe care chiar mireasa le-a stabilit pentru ele la capitolul ţinute.

Anca Ciota

"Rozul pal se regăsește în proporție de 40% în dressing-ul meu, așa că nu aveam ce altă nuanță să aleg pentru bunele mele prietene. Modelul rochiei va fi ales de fiecare în parte, pentru că îmi doresc că ele să se simtă frumoase, strălucitoare și să le avantajeze croiala rochiei. Deci cu siguranță nu voi impune o „uniformă.

Roxana Blagu

Pentru mine ele sunt extrem de importante și îmi doresc să le fac să se simtă în largul lor. Nu suntem adepții regulilor sau ai tradițiilor. Putem împrumuta obiceiuri, dar le reinterpretăm după stilul nostru”, a detaliat vedeta, care a explicat că a comandat aceste ţinute la aceeaşi casă de modă la care chiar ea şi-a făcut cele două rochii de mireasă.

Celelalte domnişoare de onoare ale Adelinei Pestriţu sunt pasionate de modă. Cristina Dumitru este stilist, Iza are o afacere cu haine ce îi poartă numele şi este însărcinată în 7 luni şi jumătate, iar ultima, Raluca Bogdan, a fost vizitată de Adelina Pestriţu în 2017 în S.U.A acolo unde se pare că s-a stabilit.

Adelina Pestrițu și afaceristul Virgil Steblea își vor uni destinele pe 20 iulie, nunta lor anunțându-se a fi una grandioasă. EI au devenit părinți pentru prima dată pe 3 august 2018, când vedeta a adus-o pe lume pe micuța Zenaida la o clinică privată din București.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vaaai tu ... 6 trebuiau. Nunta ta e ca si cum ai pune fundita la un cacat. Swoooooshhhh
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218