REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Cine sunt cele două persoane care au murit în accidentul de la Topraisar!

Cine sunt cele două persoane care au murit în accidentul de la Topraisar!

Replica API 16 ianuarie 2020 | 02:29 1404

În microbuzul groazei care s-a răsturnat miercuri, 15 ianuarie, la Topraisar, se aflau și două eleve de la Liceul Tehnologic Miron Costin din Constanța. Fetele mergeau la școală, iar pentru una dintre ele a fost ultimul drum pe care l-a făcut. Mihaela, în vârstă de 17 ani a murit, din păcate, în ciuda manevrelor medicilor de resuscitare. Fata, care era din Tătaru, a fost prinsă sub microbuz, care s-a răsturnat peste ea, dar și peste un bărbat de 37 de ani. ”Este un eveniment regretabil și gândurile noastre se îndreaptă către familia îndoliată căreia îi transmit sincere condoleanțe îna ceste momente dificile”, a transmis șeful Inspectoratului Județean Școlar Constanța, Sorin Mihai.

Cea de-a doua persoană care a murit, Ion. O, în vârstă de 37 de ani, era din General Scărișoreanu.

Mai multe detalii:

https://www.replicaonline.ro/cum-s-a-petrecut-teribilul-accident-mortal-din-constanta-in-urma-caruia-un-microbuz-s-a-rasturnat-414546/

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am o intrebare pentru cei care se leaga de numarul persoanelor care erau in microbuz. Se da urmatoarea situatie : Afara este frig si trebuie sa ajungi la munca sau scoala, opreste un microbuz care are toate scaunele ocupate. Ce faci ? Urci, sau astepti altul? Hai sa nu mai aruncam atat cu pietre in sofer, i se putea intampla oricui. Sa nu uitam ca au fost 3 accidente in ziua aia. Pe sofer il cunosc foarte bine, am facut naveta mult timp si va asigur ca nu are viteza in sange, ba chiar conduce prudent.
4
1
Prostia si nepriceperea ucide. Foarte multe comentarii cu privire la soferi, pe care isi stim cu totii cam ce pregatire si indeletniciri au la volan, dar despre starea drumului, daca era gheata sau portiune inghetata nu spune nimeni. Administratorii de drumuri trebuie sa intretina soselele, inclusiv pe drum sa apara indicatoare luminoase cu starea drumului. Incompetenta sau indiferenta ucide CNAIR s-ar putea sa fie vinovat.
10
3
De ce nu fac trenuri ca in germania? 100% sigure si ajungi si imediat?
7
2
Regula pe aceste microbuze este ca soferul sa stea la discutie cu cite un calator , sa l priveasca in ochi si sa gesticuleze , asta in timp ce mai raspunde la telefon , mai scrie un mesaj si mai bea si o cafeaMasina merge oricum, stie drumul
10
1
Se vede cat de bun este ca sofer!
4
5
Pentru toti soferi de autobuze microbuze ,etc aici nu este vorba doar ca a fost umed asfaltu si ceata ,cea mai mare vina are soferul,pentru ca el trebuia sa gandeasca ca in masina cara 23 persoane si trebuie sa gandeasca orice sofer la asta o masina cu o greutate in ea si cu ceva viteza pe un asfalt umed poate derapa in orice secunda si la cea mai mica groapa sau denivelare a asfaltului poate derapa ,oameni se pot misca in masina pot face balans masini in mers si pe un asfalt umed il poate fura oricand ,oameni de transport persoane si marfuri ar trebui sa conduca cat mai incet in orice condit
18
2
Sa se autorizeze doar autocare ca sunt mai sigure. cei care raspund de tronson la puscarie. Condoleante familiilor.
7
0
Transportul in comun judetean si interjudetean a devenit un pericol in special datorat autovehiculelor puse in circulatie, apoi conditiile de drum, soferilor si nu in ultimul rand celor care conduc aceste societati de transport.Niste rable in adevaratul sens al cuvantului transporta vieti in fiecare zi, in nesiguranta si fac bani.Nu de putine ori mi-a fost dar sa vad sacalii asteptand sa ia banii de la sofer imediat ce calatorii urcau si masina era plina, dar fara bon fiscal, bilet de calatorie, ceva acolo sa poti demonstra ca erai acolo in caz de un accident sau simplu incident.
17
1
daca soferul era bun nu facea accident. in aceleasi conditii au circulat azi mii de masini si zeci de microbuze. iar catateanul de la 16:12 ii amintesc ca sunt soferi multi si buni dar nu sunt platiti uitati-va sa vedeti ce limuzine au patronii acestor firme si nu in ultimul rand ciuma galbena a dat iar liber la contractele part time la care sunt angajati acesti soferi in care sunt prost platiti!
20
3
soferu numara banii?
28
4
Dar de aia de la drumuri dc nu ziceti ca e vina lor? Nu il cunosc nici nu am mers cu soferul microbuzului dar ne-am intersectate de n ori cu el in cel putin 10 ani pe sosea. Asa ca de vina sunt cei care trebuia sa arunce cu sare pe timpul asta nu sa joace carti si remi sau sa mearga cand e cald pe sosea degeaba.
27
5
Unii dintre voi spuneti numai tampenii .Cumosc bine soferul acestui mictobuz . Este sofer cu zeci de ani de experienta , in special pe ruta asta , Constanta --Negru Voda . Este un om serios , atent si ff cumsecade . Masina era arhiplina pt ca a luat passgeri mai multi decat nr de scaune , dar sigur pt ca nu a vrut sa lase pe nimeni jos pe " caldura " asta . Nu e machedon , e ff roman - spun asta pt cei care au un nu stiu ce contra machedonilor . Sunt sigura ca de vina au fost conditiile de drum ; omul asta nu este vitezoman , nici cu capul in nori . Transport in comun bolnav -Categoric .
55
15
Bagati dobitocilor transportul in comun interjudetean cum functioneaza in toata Europa, dati la o parte mafia particulara, ce e e asa greu sa faceti ceva pentru navetisti!
76
5
Nici o vorba despre societate si despre patron Probabil machidonul o fi cotizat la greu sa scape basma curata.
31
3
Cu siguranta cele doua victime erau in picioare.
29
1
din pacate lipsa de personal calificat i impinge pe transportatori sa angajeze orice fel de persoana care are un permis de conducere.acesta este doar inceputul ...nimeni nu va lua nici o masura pt ca interesele si coruptia sant mari
25
5
STATUL ROMAN MAFIOT UCIDE COPII DIN ROMANIA !!!! LA SCOALA PE STRADA RAPITI VIOLATI UCISI !!!! CAT O SA MAI STATI IN COTETE CETATENI ROMANI ????? CAND O SA IESITI IN STRADA SA DARAMATI ACEST STAT MAFIOT CARE VA UCIDE DE 30 DE ANI ??? PE CEAUSESCU LATI OMORAT SI ALA NU A UCIS NICI PE SFERT CAT UCID MAFIOTII DE ACUM !!!!!!!!!!!
40
8
Din pacate transportul judetean si cel local este de nivelul tarilor innapoiate . Toate vechiturile circula la Mangalia , Navodari si tot judetul . Prefectul trebuie sa devina prefect , independent , serios si fara scrupule si sa ia masuri impreuna cu CJ condus de baietii veseli care aproba tot la un spritz . Ir transportul local in Constanta cu microbuze trebuie desfiintat .......CT Bus trebuie sa preia serios si in serios tema transportului in oras . Succes in politica si aveti grija de cetatenii judetuli , altfel in 5 ani nu vor mai fi calatori in rable .........
59
2
Din nou, coruptia ucide!
54
6
Mafia a scos transportul in comun extern de stat , ITA si RATC... si au introdus bisnitari cu dube !
75
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614