REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

CINE sunt CONSILIERII personali ai primarului Vergil Chitac!

CINE sunt CONSILIERII personali ai primarului Vergil Chitac!

Replica API 3 noiembrie 2020 | 14:19 9892

Vergil Chițac, primarul Constanța, și-a desemnat consilierii personali. Echipa este formată din Doru Iordache, George Măndilă, Dorin Popescu și Felicia Ovanesian.

Felicia Ovanesian nu are contract cu Primăria Constanța. A fost desemnată consilier onorific, numită prin dispoziție de primar.

Doru Iordache va avea în subordine Poliția Locală, dar și Direcțiile de Patrimoniu și Cadastru, Măndilă se va ocupa de relația secretarului municipiului și Consiliul Local, Dorin Popescu va supraveghea Direcția organizarea evenimentelor, dar și Serviciul Tehnologia Informației și Echipamente Informatice.

Felicia Ovanesian, așa cum spuneam mai sus, va fi consilier onorific. Va supraveghea Direcția de Urbanism și Direcția Gestionare Servicii Publice.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu-mi vine a crede, Mandila consilier....pe ce tama, cum sa iti vopsesti parul si sa arati penibil.
0
1
Domnule primar, "revista de front" cu politia locala si la munca ...! Nimic nu sa poate face fara siguranta cetateanului ! Daca ai liniste si siguranta, poti face tot !
4
4
cum ati rabdat 30 de ani , mai puteti inca 4,covid este parola la seiful cu bani cheltuiti aiurea,in vremurile astea tulburi se va fura mai ceva ca in codru....
4
3
Asfaltati bulevardele principale
3
5
Un securist pus primar de sistem si sta cu ajutorul serviciilor lui klaus si orban
8
10
vreau sa mai raman consilier. ajutatima va rog...sug si fac orice
3
2
Inlocuieste toti sefii din primaria Constanta. Nu poti merge inainte cu ei. Toti sunt pesedisto-fagadisti.
11
6
Caporale ce faci? Nu te descurci singur? Ti-ai luat firieri?
11
8
Pura curiozitate, Mandila pe ce domeniu consiliaza, coafor, pensat sau arta de a te marita bine?
19
5
Politia locala este o basina rasuflata. Bani aruncati pe apa sambetei, o rusine. Nu fac nimic si nu au nicio raspundere deci iau salarii grase de pomana. Si pe deasupra mai sunt si niste jeguri analfabete arogante.
21
7
politia locala. Ce rol au? Mai bine reanfintati sectoristii. Ei trebuie sa stie tot ce este in cartier. In lipsa lor si a altor politisti cinstiti, orasul e la mana gastilor de mafioti.
24
6
Replica pupatoarea de buci pnl si chitac. Politia locala desfiintata si muiti toti angajatii care nu fac nimic.
18
11
Slabuti consilierii, pitici. Si o exprimare gresita: ei nu pot avea in subordine nimic!
17
4
Mutati barosanii de la politia locala din masini pe strazi Pe jos Asa cum merg si contribuabilii Pe jos Nu mai cheltuiti din banii oamenilor pe confortul barosanilor din politia licala Redirijati banii cheltuiti cu benzina si masinile lor catre spitale Faceti i utili nu mai sustineti aceasta gasca de birfas mi care au ajuns sa verifice doar sms urile de la parcari fara sa se dea jos din masinile politiei si blocand cate un sens de mers doar ca sa verifice un sms asta asteptam de la primarul votat
27
2
La politia aia locala este un haos si o nepasare totala. Am fost cu o problema la ei si m-au trimis la politia nationala. M-am dus la politia nationala si m-au trimiis inapoi la politia locala. Am vrut sa intru in aidienta la comandant si mi-au zis ca nu au comandant. Ce hal de institutie este aia fara sef? Rusine!
26
3
Sa te vedem la treaba. Ca la vorbe goale esti bun
35
9
Ai inceput fix ca o pl bleaga ce esti. Faceai pe interesantul la discutia cu cei de la Polaris. Vrem fapte nu vorbe ... Chit Chit -ul plii
30
11
Ar trebui desfintata trecerea de pietoni exista pasajul la 30 de metri
17
2
Domnule primar dati teste fulgere la toata populatia si atunci cei care vor vedea ca le ese pozitiv se vor izola si nu va mai suferi economia asa totul sia reveni la normal
7
5
dl. primar poate se va monta un stop la trecerea de pieton din dreptul Moll. TOMIS. se bolocheaza traficul in orele de virf in mod normal este bine sa fie un politist de la Locala dar nu s-a intimplat acest lucru.
5
6
bai consilieri lor punetil la treaba pe directorul general de la POLARIS ca Constanta pute sa spele cu sanpon ca in germania scotetil dracu din politic ca se lauda ca inparte posturi cu Hutuca si cu Burceanu Si il cheam Picoiu
15
3
Ce cauta rahatul de Mandila, ce relatie intre secretar si C.L.? Un post aiurea platit pentru un prost aiurea.
32
6
ce-l mai pupati in cur pe chitac !
22
13
nepotriviti consilieri. chitac pleaca cu stangul.
24
11
cand va apucati de faleza din parcul tabacariei ? omoara pe cineva curand !
18
1
la urbanism , directia cea mai sensibila si importanta sa fie un consilier onorific?
25
15
SPOR LA CIORDALA 4 ANI !!!! BAGA TARE DOMN PRIMAR CA SI CEILANTI
31
30
...politia locala,sau...POLITIA SOMNULUI..oameni care sunt platiti REGESTE...au salarii de peste 55-75 milioane de lei..de ce oare???unde-i dreptatea in aceasta ROMANIE???sa nu faci...nimic..nimic..nimic...si sa-ti intre banii in cont...ce viata pe unii oameni..asa-i si la CERNAVODA..unde politistii locali..dorm pe rand in schimbul de noapte..iar ziua taie frunzele ce-aui mai ramas la...catei..primarul nu-l intereseaza...a mai saltat un mandat...acum...LA SOMN..salariatii primariei vin la munca cand vor...si daca vor..nimeni nu le spune nimic
37
7
Tufei pe toti piratii din maghernita asta de oras!!!
19
6
Succes tuturor!
26
18

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367