REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cine sunt iubitele super sexy ale lui Lino Golden și Mario Fresh, protejații lui Alex Velea

Cine sunt iubitele super sexy ale lui Lino Golden și Mario Fresh, protejații lui Alex Velea

Replica API 11 aprilie 2019 | 00:00 1026

Lino Golden și Mario Fresh au alături de ei două iubite care întorc toate privirile pe stradă. Nu numai că arată ca și când ar fi ieșite din revistele de modă, dar iubitele celor doi "fii adoptivi" ai lui Alex Velea sunt și celebre. Cei patru sunt prieteni foarte buni și se distrează de minune împreună.

Mario Fresh și Alexia Eram

Mario Fresh și Alexia Eram se înțeleg de minune. Chiar dacă formează un cuplu la distanță, cei doi se văd regulat, iar acest lucru face ca relația lor să funcționeze perfect. De curând, artistul și-a vizitat iubita în Anglia și i-a luat si pe cei doi prieteni ai săi, Lino Golden și iubita acestuia, Andra Ghinea.

„Mario rămâne aici, în România. La Londra o să stau într-un cămin și o să fac naveta în fiecare zi. Fac cam jumătate de oră cu trenul. E singurul dezavantaj. Vreau să vin acasă o dată la două săptămâni”, spunea Alexia Eram când a plecat la facultate în Marea Britanie.

Alexia Eram

După o relație de mai mulți ani care a eșuat din motive necunoscute, Lino Golden și-a găsit dragostea lângă Andra Ghinea, o tânără de 20 de ani, studentă la UNArte. Andra Ghinea a îmbrăcat mai multe vedete de la noi, printre care Lora, Inna, Alina Eremia sau Alina Ceușan, reușind rapid să pornească pe calea designului vestimentar.

Lino Golden și Andra Ghinea

Lino Golden se răsfață în mod continuu cu cele mai scumpe mașini. Deși încă nu și-a cumpărat un «Panamera», la fel cum cântă el în cea mai cunoscută piesă a sa, artistul și-a achiziționat o mașină cu care și-a șocat fanii. Este în topurile muzicale, astfel că își permite orice lux. Protejatul lui Alex Velea și-a cumpărat un autovehicul scump pentru a sărbători succesul de care se bucură.

Andra Ghinea

Lino Golden este foarte concentrat pe succes și nu se gândește că poate ajunge să eșueze pe plan muzical, de aceea piesele pe care artistul le-a lansat au fost foarte apreciate de public. Deși este foarte tânăr, Lino Golden se respectă și își face toate micile plăceri, sau în cazul noii achiziții, scumpele plăceri. Scumpe, dat fiind faptul că mașina cumpărată de el este un BMW Seria 5 Sedan, iar prețurile la achiziționare a unui astfel de autovehicul pornesc de la 50.000 de euro, putând ajunge chiar și până la 80.000 de euro.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu stiu cat de buni sunt cei doi cantareti dar stiu ca Giani Kirita la numit pe Mario Fresh - Mario Terci !
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367