REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cine sunt nașii de cununie ai Simonei Halep și ai lui Toni Iuruc

Cine sunt nașii de cununie ai Simonei Halep și ai lui Toni Iuruc

Replica API 14 septembrie 2021 | 00:00 1660

Simona Halep și alesul său, afaceristul Toni Iuruc, își vor uni destinele mâine, la Constanța. Cei doi vor să fie discreți, însă evenimentul cu siguranță va aduna crema oamenilor importanți din România. De departe însă, pe frumosul cuplu îl interesează familia, printre care se află, de acum, și părinții spirituali, adică nașii.

Simona Halep și Toni Iuruc se vor căsători mâine, când va avea loc cununia civilă a celor doi. Evenimentul va ave aloc la Constanța, în locul de baștină al sportivei. Aceasta se ocupă de ultimele pregătiri înainte de cea mai fericită zi din viața ei, iar cel care a dat detalii chiar și despre cei care le vor fi celor doi nași a fost chiar Stere Halep, tatăl Simonei.

Cine și cum sunt nașii de cununie ai Simonei Halep și ai lui Toni Iuruc

Emoțiile sunt mari, atât pentru tinerii viitori însurăței, cât și pentru familiile lor. Stere Halep este de departe foarte fericit, spunând că se simte mândru de ceea ce a realizat, vorbind, bineînțeles, de fiica lui, Simona. Despre nașii de cununie are numai cuvinte de laudă, ajungând chiar să îi și cunoască.

„Am emoții uriașe. Normal să am, e nunta copilului, nu ar putea fi altfel. E fata mea, vă dați seama, se căsătorește… I-am cunoscut, cum să nu îi cunosc. Domnul Caramihai este un om… Extraordinar. Vor fi alături de noi, mâine, evident”, a declarat Stere Halep pentru fanatik.ro, citează spynews.ro.

Evenimentul însă, nu va avea loc într-un cadru nonconfrmist, cum poate se așteptau unii, ci la Primărie, mai exact la Casa de Căsătorii, cum cere tradiția. După ce actele vor deveni oficiale, familia, apropiații și nu în ultimul rând, mirii, vor merge la un local din oraș pentru a sărbători evenimentul mult așteptat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La ce Biserica fac cununia?
0
0
Afaceristul Toni Iuruc ? Vai de pola lui de cipan sarac. va plati el datoriile cu banii oii proaste.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614