REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° ConstanÈ›a Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° ConstanÈ›a Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Cine sunt noii concurenți de la Survivor România. Doi Faimoși și un Războinic au intrat în competiție

Cine sunt noii concurenți de la Survivor România. Doi Faimoși și un Războinic au intrat în competiție

Replica API 28 ianuarie 2020 | 00:00 903

Foto: Kanal D

Echipele de la Survivor România s-au îmbogățit cu trei noi concurenți. După eliminarea Cristinei Șișcanu și abandonul lui Augustin Viziru, survenit în urma unei accidentări la picior, echipa Faimoșilor rămăsese în opt oameni, în timp ce Războinicii erau încă în efectiv complet. Pentru a echilibra un pic lucrurile și pentru a e da și altora șansa să se afirme, producătorii de la Kanal D au decis să mai introducă în concurs trei noi "arme".

Astfel, în echipa Faimoșilor au intrat un baschetbalist și un antrenor de fitness, Ghiță Balmuș și Raul Cormoș, în timl ce Războinicii l-au primit în rândul lor pe Cornel Chirică, și el instructor personal. Coincidența este că Raul și Cornel lucrează la același lanț de săli de sport, iar Ghiță este și el angajat la o altă sală.

"Numele meu este Raul Cormoș și am 24 de ani. O să fac parte din echipa Faimoșilor. Sunt foarte motivat să ajung cât mai departe în această competiție", a declarat noul Faimos la intrarea în concurs.

Raul CormoÈ™

Foto: arhivă personală

''Mă numesc Ghiță Balmuș, am 27 de ani și sunt din București. Nu îmi este teamă să-mi împing limitele, însă orice se poate întâmpla în aceste condiții', a comentat și baschetbalistul.

Ghiță Balmuș

Foto: arhivă personală

''Mă numesc Cornel Chirică, am 27 de ani și voi face parte din echipa Războinicilor. Mă simt pregătit și abia aștept să intru pe traseu, voi da tot ce am mai bun din mine', a adăugat și noul Războinic.

Cornel Chirică

Foto: arhivă personală

Cristina Șișcanu

Foto: captură video

Cristina Șișcanu a fost prima eliminată de votul publicului Survicor România. Aceasta a fost în cursă alături de Elena Ionescu și de Asiana Peng, însă a primit cele mai puține voturi, așa că a făcut drum întors în România. Cu un ochi a plâns, dar cu celălalt a râs, căci pe aeroport au așteptat-o soțul Mădălin Ionescu și fiica lor, Petra, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Competitia a inceput sa devina un FAKE ! Au adus doi concurenti la faimosi in locul unuia accidentat.
2
0
un alt rahat de emisiune ca multe altele
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102