REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cine sunt traficanţii de ketamină: un lider politic, un vindecător miraculos şi sora unui deputat cu afaceri în Constanţa

Cine sunt traficanţii de ketamină: un lider politic, un vindecător miraculos şi sora unui deputat cu afaceri în Constanţa

Replica API 27 decembrie 2012 | 00:00 2007

Drogul care te face să trăieşti în lumi paralele

Drogul care te face să trăieşti în lumi paralele

Cele trei persoane arestate în prima zi de Crăciun, după ce au fost prinse în flagrant de procurorii DIICOT în timp ce efectuau o tranzacţie cu droguri în Bucureşti, sunt nume importante în domenii dintre cele mai diferite, de la politică la medicina alternativă. "Replica" vă prezintă în exclusivitate identitatea tuturor traficanţilor arestaţi preventiv de Tribunalul Dolj şi poveştile spectaculoase din dreptul fiecăruia. Singura persoană a cărei identitate a fost dezvăluită până în prezent este aşa zisa creatoare de modă Mirela Rădulescu, de 45 de ani, sora deputatului USL de Argeş, cunoscutul afacerist Cătălin Rădulescu. Chiar dacă politicianul şi-a renegat propria soră, spunând că nu a mai vorbit cu ea de doi ani de zile, merită amintit faptul că una din firmele deputatului, Concordia Con Strade, a primit contracte de milioane de euro din bani publici pentru lucrări efectuate în judeţul Constanţa, în comuna Cuza Vodă, dar şi la Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile SA. Interesant este şi faptul că, deşi deputatul Rădulescu a spus că nu mai are nici un fel de relaţie cu sora sa traficantă de ketamină, cei doi apar împreună în câteva procese de pe rolul instanţelor din judeţul Argeş, prin care au câştigat zeci de hectare de teren, de la stat.

Prezentată drept creatoare de modă, numele Mirelei Daniela Rădulescu nu înseamnă, practic, nimic, în acest domeniu, chiar şi după o căutare amănunţită pe internet. În schimb, am aflat că sora deputatului are un domiciliu şi în Atena, pe lângă cele din Bucureşti şi Piteşti. Potrivit poliţiştilor de la BCCO şi procurorilor de la DIICOT Craiova, Mirela Daniela Rădulescu intermedia tranzacţia cu ketamină între un medic veterinar, care avea aceea legal la acest drog, şi un tânăr de 31 de ani, din Bucureşti. În momentul flagrantului, sora deputatului avea asupra sa 2 flacoane a câte 20 ml de ketamină (un anestezic de uz veterinar, folosit ca drog, cu efecte dintre cele mai şocante, care pot ajunge până la trăirea senzaţiei de moarte iminentă, decorporalizare şi chiar impresia existenţei în lumi paralele). Mirela Daniela Rădulescu cumpărase ketamina de la Valentin Ciobanu, de 33 de ani, care i-a furnizat, de câteva luni de zile, peste 2 litri din acest drog. De altfel, în urma percheziţiilor la domiciliul din Bucureşti a femeii, au fost descoperite 35 de flacoane a câte 20 ml de ketamină, în valoare totală de 18.000 lei.

Furnizorul ketaminei, medic veterinar şi lider PSD Ciulniţa

Potrivit anchetatorilor, Valentin Ciobanu cumpăra, legal, ketamina, cu 20 de lei flaconul, iar Mirela Daniela Rădulescu o revindea cu 100 de lei flaconul. Foarte interesant este şi profilul furnizorului de ketamină: Valentin Ciobanu este medic veterinar în localitatea Ciulniţa, din judeţul Ialomiţa, calitate în care avea acces legal la această substanţă. Coincidenţă sau nu, raportându-ne la fratele complicei sale, deputatul PSD Rădulescu, Ciobanu este vicepreşedintele Ligii Tinerilor Întreprinzători Social Democraţi Ialomiţa, preşedintele PSD Ciulniţa şi consilier local, după ce, la alegerile din luna iunie, a candidat din partea acestei formaţiuni pentru primăria comunei. Nu numai dealerii drogului care te face să trăieşti în lumi paralele sunt persoane publice cu renume, ci şi clientul lor, din ultima tranzacţie.

Amatorul drogului care te trimite în alte lumi este celebrul Liciu, producătorul leacului Propolicium

Este vorba despre cunoscutul Andrei Laurian Liciu, de 31 de ani, din Bucureşti, arestat şi el de Tribunalul Dolj. Văzut de femeile suferinde ca un adevărat vindecător miraculos, Liciu este cel care comercializează produsul Propolicium, inventat de bunica sa, prof. dr. Valentina Liciu. Internetul este plin de referinţe elogioase la adresa rezultatelor miraculoase ale Propoliciumului în numeroase boli, în special feminine, Andrei Laurian Liciu fiind prezentat ca un demn urmaş al bunicii sale şi un tânăr care a salvat zeci de vieţi. Junele Liciu derulează afacerea Propolicium alături de mama sa, Claudia Liciu, prin intermediul SC Clasimpex Internaţional SRL Bucureşti.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367