REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Cinematografele britanice interzic accesul adolescenţilor în costume elegante la filmul 'Minions: The Rise of Gru'

Cinematografele britanice interzic accesul adolescenţilor în costume elegante la filmul 'Minions: The Rise of Gru'

Replica API 7 iulie 2022 | 00:00 802

Mai multe cinematografe britanice au interzis accesul adolescenţilor care veneau îmbrăcaţi în costume elegante pentru a vedea cel de-al doilea film din franciza "Minions" din cauza zarvei stârnite de unii dintre tinerii spectatori în timpul proiecţiilor, încurajaţi de o mişcare apărută pe TikTok, informează AFP.

Inspiraţi de hashtagul #gentleminions, grupuri de adolescenţi purtând costume şi cravate negre pentru a-l imita pe Felonius Gru - personajul principal din filmul "Minions: The Rise of Gru" - şi gestica lui emblematică au perturbat proiecţiile acestui film, lansat vineri în Marea Britanie, filmându-se şi distribuind pe reţelele de socializare înregistrări video devenite apoi virale, citează Agerpres.

"Din cauza unui mic număr de incidente în cinematografele noastre pe durata weekendului trecut, am fost nevoiţi să restrângem accesul în anumite circumstanţe", a declarat purtătorul de cuvânt al lanţului cinematografic Odeon.

Mallard, singurul cinematograf de pe insula Guernesey, a oprit difuzarea filmului din cauza unui "comportament incredibil de rău" pe care l-au avut de anumite grupuri de spectatori.

Directorul cinematografului, Daniel Phillips-Smith, a declarat pentru BBC că acei tineri cinefili "au aruncat cu obiecte, au înjurat" şi s-au certat cu alţi spectatori în timpul proiecţiilor.

@minions Bobspeed you gentleminions. #Minions #TheRiseOfGru only in theaters now. #gentleminions #gentlemen #riseofgru #mintok ♬ Powerful songs like action movie music - Tansa

Reprezentanţii The Regal, un cinematograf independent din Wadebridge, Cornwall, au făcut următorul anunţ pe Twitter: "Nu acceptăm minori care nu sunt însoţiţi de adulţi şi care poartă costume la filmul 'Minions: The Rise of Gru'".

Acest film de animaţie, a cărui lansare a fost decalată cu doi ani de studioul Universal din cauza pandemiei de COVID-19, explorează originile personajului principal al francizei "Despicable Me", care, după lansarea primului opus al său în 2010, a obţinut încasări totale de 3,7 miliarde de dolari, potrivit site-ului IMDb.

Lansat vineri în Statele Unite, Regatul Unit şi China, noul film prezintă începuturile lui Gru, simpaticul personaj negativ din această saga de animaţie. Gru, atunci când era adolescent, însoţit de o armată de "minioni", încearcă să se alăture unui grup de răufăcători, Vicious 6.

Studioul Universal, care a produs filmul, şi-a exprimat însă aprobarea faţă de mişcarea apărută în rândul spectatorilor adolescenţi, publicând următorul mesaj pe Twitter: "Pentru toţi cei care se prezintă la 'Minions' în costume: Vă vedem şi vă iubim".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920