REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cineva a pierdut un mărţişor în faţa PSD Constanţa

Cineva a pierdut un mărţişor în faţa PSD Constanţa

Replica API 5 martie 2018 | 00:02 995

Profitând de faptul că nu s-au deszăpezit trotuarele din zona Trocadero, constănţenii s-au gândit să facă o surpriză celor de la PSD, aşa că au lăsat un "mărţişor", zilele trecute, cu dedicaţie în faţa sediului de partid (click pe imagine!). Zăpadă să fie, că imaginaţie există! Cine ştie ce mai răsare în zonă odată cu topirea zăpezii!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru smecheri, pregatiti-va vaselina. Cei care au initiat nu s-au gindit ca se poate da si alta interpretare.Se vede nivelul intelectual.Pina una ,alta PSD face cite ceva pentru cetateni.Ceilalti, numai gargara.
1
8
PSD ciuma rosie!
10
5
Asta e noua sigla a septelului pesedist. In loc de trandafiri cateva paie si obiectul din foto intra in actiune.
9
3
Noul semn electoral pentru noul program de guvernare.
11
3
Martisorul respectiv ar trebui multiplicat si oferit tuturor partidelor indiferent de coloratura. Azi blamam PSD, dar gogomanii ceilalti PNL PMP UDMR ce fac sau ce vor face? Rezulatul democratiei dambovitene il simtim de aproape 30 de ani. Imigratie, somaj, industrie bananiera, educatie si sanatate africana... Congo? Sudan? Somalia? etc
13
2
Seamana cu babele..de la petrecerea pesedistelor de martisor
12
3
Martisor handmade. Cu motive traditionale penetrante
17
2
Asa o sa castigati alegerile
10
6
E Codrin stefanescu maaaaa !! A venit undercover in control !
27
4
era buna scena asta in fata la restaurantul dorna in data de 3.03.2018.ha ha
22
2
puneti-i o pancarta pe care scrie rezist
12
15
Presupunand ca un anumit procent din populatia unei tari este incult, needucat, necivilizat ori depresiv, tot nu poti cataloga acea natiune in intregul ei ca fiind cum s-a descris mai sus!!! Pai uite, tiganii, cu toate ca 90% din ei sunt cu mentalitate de a fura, de a nu munci, de a fi evazionisti, de a vinde tigari netimbrtae, trafic de droguri, de persoane, pesti si ce mama dracului mai fac nenorocitii atia care sunt mana in mana cu alde grcea si servicii secrete, daca le spui asa ceva iti arunca pastila cum ca ei au oameni de valoare, cultura,politica, etc. Oligofren esti tu! Ia-ti pastila!
19
5
Asta e stire? Divertisment sau ce? Pe zi ce trece parca va puerdeti ratiunea, daca ati avut-o vreodata? Intreceti orice limita.Dar dupa numarul de oligofreni comentaci...se justifica. Asta-i romania. Popor de inculti, needucati, necivilizati si mai ales...DEPRESIVI
20
30
Mai Traian, asta ai inteles tu?? ca PSD este tare-n pula?? GRESIT! O suge-ti maaaaa!
28
9
acel martisor era pentru carmen dan
26
8
PSD e tare in pula. Bravo PSD.
13
52
Doar pesedistele se pricep sa topeasca cu gura superba figurina.oh! Hai fetili,luati pozitia! Surpriza! Acest exemplar viguros e al lui victor ciorbea gigolo.Rovana plumb cand a vazut a crezut ca e carnavalul lui mazare. I-a placut ca ea e cu mediul,o arde bio.
28
10
Pt organizatia de femei pesedizde,poftim na,sa v-ajunga la fiecare.Atentie fai duoamnelor ca necesita protejare cu ,,caciulitza"!
36
8
v-ati luat psd-istilor.
33
7
Asta e nivelul nostru de civilizatie. Ce UE, ce NATO?
12
39
E pentru vasilica si carmen de la teleorman.De cand isi doresc ele asa martisor si tot trag de chilotii lui dragnea sa ajunga la asa masura. Bai, dar nu i-ati pus si un snur alb-rosu?! E,lasati ca se descurca fetele si probeaza martisorul pe rand.
35
5
Sugeti voi din cariciul expus catelusii militiei !.Spor la supt derbedeilor !.
5
30
Cred ca de-asta s-au strans PSD-istele in Mamaia, vor dupa aia sa treaca musai si pe la sediu. Sunt coafate toate, zici ca s-au dat jos acum din rata si au venit la oras
38
4
P.S.D. la ciolan.
23
4
Aduce asa cu un membru. Vorbitor! Si jignitor! Parca e un cap de guma!
22
4
Statuie reprezentand marele lor conducator
36
3
Logoul TSD Constanta
48
3
Sa le fie de bafta si sa linga la ea ca ,oricum psd Constanta sunt doar niste linge blide.Slugi si impotenti!
50
8
asta arata ca stau bine in sondajele pentru alegerile din 2020
50
6
Sper CA nu e ,,scula,,lu mosu Stroie?
37
5
a ajuns la cote maxime.Nu pot sa ii caracterizez pe aceste resturi ale societatii.Dejectii umane este prea mult spus.Oameni fara calitate adica cu zero ani petrecuti acasa.Digur nu au citit macar abecedarul.Ptr parintii acestor derbrdei mai bine va cacati la gard decat sa nasteti acesti monstrii.
15
62
Astia de la PSD isi pot face cafeaua de dimineata , prin topirea ,,martisorului'' ! Sau , pot folosi ca agheazma , ca motostivuitoarelor si tramvaielor-femele din partid le place la nebunie sfinteala cotidiana ...
33
16
o merita pe toata
66
9
romani....f urat
12
43
Cum sa ne batem noi cu ei?! Nici o sansa la asemenea gabarid!!!
33
8
Ohoooo!!! Tot PSD ul o are cea mai mare! Ce martisor...asa da!!! Si martisorul lor e mare...opozitia aveti grija! La opozitie sunt niste martisoare miniscule...ha ha ha! Bravo PSD! Martisoru pe ei! Barbatie si onoare!
18
58
fiecare cu ce merita.......
77
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218