REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ciocănete a TRĂDAT PNL-ul. Va candida din partea PSD la Primăria Nicolae Bălcescu

Ciocănete a TRĂDAT PNL-ul. Va candida din partea PSD la Primăria Nicolae Bălcescu

Replica API 14 mai 2017 | 16:09 347

Haos în tabăra PNL la Nicolae Bălcescu! Nicolae Ciocănete nu mai candidează pentru funcția de primar din partea PNL la alegerile parțiale din 11 iunie. El va candida din partea celor de la Partidul Social Democrat.

Membrii Biroului Politic Județean Constanța l-au validat pe 5 mai, în unanimitate de voturi pe Ciocănete, viceprimar la Nicolae Bălcescu, pentru a candida pentru fotoliul de primar din comună.

Anunțul că Nicolae Ciocănete nu mai candidează din partea PNL a fost făcut în ședința de duminică, 14 mai a.c. a Biroului Politic Județean Constanța al liberalilor, la nici două săptămâni după ce l-au validat să candideze. Președinte interimar al organizației este Vasile Delicoti, care a fost mandatat să găsească un alt candidat pentru funcția de primar.

Noul președinte interimar al organizației PNL Nicolae Bălcescu a precizat pentru „Replica” că, după o discuție cu Nicolae Ciocănete, el a precizat că nu va candida din partea PNL-ului pentru funcția de primar.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un grohaitor obosit. Cum draq pot fi promovati astfel de nascarici???
2
0
ce fata de cinstit are asta ....
3
0
DE CE VA PLANGETI DE EL, AVETI pOLITIA CARE VEGHEAZA, ce a facut Dl. cdt. Pobabil NANI
3
0
Mai boschetarule,,urit Mai esti.Dar esti macar o zi treaz?Hot nenorocit,ai furat tot ,,Balcescu,,si Mai ai tupeu sa candidezi?Cine dracu te voteaza,prababil boschetarii cu care bei ,pina te pisi pe tine,scursura,vierme
4
2
Ciocanete stie politica si ii va invata si pe altii mai grei de cap.
2
5
Sa te duci dracu Ciocanete boschete.Cel mai mare hot si betiv ordinar.De 9 ani furi cu Balan,nu va nai saturati.Sa va ia la Dna la verificat de unde aveti voi atata avere?
4
1
Ciocanete este un om valoros! Succes
1
5
Prima data la PDL apoi la PNL acum la PSD.Ce mai coteaza. Important e sa stam la butoane sa furam.Prosti sa ne voteze sunt suficienti. Mai un pachet de la UE mai 500 lei inainte de vot si asta e. La vremuri noi... tot noi.
5
3
Mare veste,se stia decand am trecut eu la psd,e prea bun ciolanul si se fura mai usor cand esti mana in mana cu hotii din consilul judetean
7
0
Hotia mare de tot, Ciocanete este printe cei mai mari mafioti din Nicolae Balcescu, ii trebuia un partid pe masura. Ciuma Rosie
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367