REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

CIOCĂNETE, OFICIAL CANDIDATUL PSD LA PRIMĂRIA NICOLAE BĂLCESCU

CIOCĂNETE, OFICIAL CANDIDATUL PSD LA PRIMĂRIA NICOLAE BĂLCESCU

Replica API 17 mai 2017 | 02:39 808

Trecerea lui Nicolae Ciocănete de la PNL la PSD este oficială! “De astăzi, echipa PSD din comuna Nicolae Bălcescu este mai puternică. Viceprimarul localităţii, domnul Nicolae Ciocănete s-a alăturat partidului nostru. Pe 11 iunie, dansul este şi candidatul PSD pentru alegerile locale”, a anunţat social-democratul Horia Ţuţuianu.

Nicolae Ciocănete, viceprimar al comunei Nicolae Bălcescu, a fost membru al Partidului Național Liberal și va candida pentru fotoliul de primar din partea PSD, după ce Viorel Bălan a fost demis de prefectul Adrian Nicolaescu pentru că a fost declarat incompatibil de Agenția Națională de Integritate.

Mai multe detalii:

http://www.replicaonline.ro/psd-l-a-racolat-pe-liberalul-ciocanete-dupa-ce-s-a-convins-ca-balan-nu-poate-candida-318176/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciocanete te voteaza ciorile si oamenii fara creier
5
0
Daca ajunge Ciocanete primar inseamna ca suntem o comuna de prosti care acceptam sa fim batjocoriti de niste hoti pripasiti cu tupeu nesimtit , cei de la Jijila l-au gonit din sat si noi il facem primar pe sarlatanul asta. Ce va face asta de va prosteste pe toti ?
6
0
nea nicu nu e mort...nea nicu se transforma...
6
0
Stati linistiti fraierilor ca eu Balan un analfabet care am studiat dreptul,dupa ce sm fost condamnat penal,mi am gasit o functie buna la primarie.Sunt mare jurist. cu un salariu bunnn! In primarie stam maxim 3 ore apoi plecam prin baruri,ca doar nu ne controleaza nimeni.Ce viata am eu si nasul meu Ciocanete!Un mandat mai vrem,atat!
7
0
Hot pervers Ciocanete
10
0
hot, prost, betiv,o sa ajunga PRIMAR la N. BALCESCU, PENRU CA I SI URMARESTE INTERESUL .DEJA A INCEPUT SA IMPARTA BANI PRIN SAT SI EL SI BALAN DACA CEILALTI CANDIDATI NUSE UNESC SI SA SUSTINA UN SINGUR CANDIDAT NU AU NICI O SANSA LA ALEGERI.ACUM AU OCAZIA SA SCAPE DE CEI DOI,SI NU L MAI INJURATI PE CIOCANETE CI PE BALAN CA EL LA ADUS SI EL LA SUSTINUT SI L SUSTINE IN CONTINUARE
8
1
Mai Ciocanete,vai de capul tau,nici nu stii in ce te-ai bagat ! Tutuianu este catelul lui Stroe,care l-a pus sa te pacaleasca cu o bucatica de salamior.Mai bine ai fi ramas la securistii liberali decat la securistii comunisti. Pana si Fagadau pupa inelul dimineata la Stroe.Vai de p...a ta,te compatimesc.Un sfat,nu te increde in ceea ce-ti spun! Toti sunt niste mincinosi perversi
11
0
Ascunde-te betivule,ai o fata de unu care este deja in coma alcoolica,CE faci acum cheama-i PE toti din Balcescu,imbate-i PE toti cu bere ,dar nici asa nu te voteaza nimeni ,Mai uritule,boschete,sarpe,tradator,crezi ca astia de la PSD,te I in brate?Nu ,o sa te Tina PE post de sluga
10
0
Vierme poti sa te duci si la mama psd-ului ca oricum nu te va alege nici dracu!!tu de fapt tiai aranjat ploile ca sa poti fura si mAi mult!la puscarie canalie retardata!
10
0
Bravo Nicule. Buna alegere. Horia este baiat valabil. Spor la treaba si multa bafta.
3
6
Draga Ciocanete, in PSD vei fi vazut si tratat ca un tradator.
11
0
Ciocanete,ciocanete psdistele vor sa te vada cum le faci partidu mare
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614