REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ciolacu: Am hotărât ca PSD să convoace o sesiune extraordinară pentru eliminarea pensiilor speciale

Ciolacu: Am hotărât ca PSD să convoace o sesiune extraordinară pentru eliminarea pensiilor speciale

Replica API 15 ianuarie 2020 | 01:51 538

Marcel Ciolacu

PSD a hotărât să convoace o sesiune parlamentară extraordinară, pentru eliminarea pensiilor speciale, în ultima săptămână din luna ianuarie, a anunţat preşedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu.

"Astăzi am hotărât ca PSD să convoace o sesiune extraordinară pentru eliminarea pensiilor speciale, în ultima săptămână din luna ianuarie, şi credem cu certitudine că din acest moment nu mai există un motiv din partea Guvernului PNL să nu pună în aplicare legea promovată de PSD şi promulgată astăzi de preşedintele României de dublare a alocaţiilor copiilor", a declarat Ciolacu, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, care s-a desfăşurat la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare se va afla proiectul de lege pentru eliminarea pensiilor speciale care a fost dezbătut în luna decembrie în comisiile de specialitate din Camera Deputaţilor.

"Vom excepta pensiile de serviciu ale militarilor, pe care este exclus să le considerăm pensii speciale", a menţionat Ciolacu. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum adica ma Ciolacule:"vom excepta pensiile de serviciu ale militarilor pe care este exclus sa le consideram pensii speciale",pai toate pensiile astea speciale sunt pensii de serviciu ma,adica pensii care nu au ca baza de calcul contributivitatea asa cum se calculeaza o pensie normala,din cauza asta li s-au spus exact asa cum sunt PENSII SPECIALE,pentru ca nu au fost calculate la fel ca toate pensiile ci au beneficiat de un REGIM SPECIAL.
1
0
Pana acuma ce au facut nu ei le au dat ce vrajeala de prosti
1
0
Pai cine le-a acordat, nu ei? Nu guvernarea lor? Arunca praf in ochii electoratului si mizeaza pe faptul ca romanii uita repede.
5
0
Comunistii astia numai cu smecherii umbla.Vor sa faca pe democratii cind ei sunt dictatori.Golanii!
4
0
nu am plan de dezvoltate economica dar am plan de PENSIONARE
2
0
Asa trebuie sa faci Ciolacu. Initiativa si actiune pentru stoparea jafului bugetului de stat. Profitorii de pensii speciale sa ramana fara ele, ba ar trebui sa dea si banii luati pana acum, inapoi. Nu au muncit mai mult decat altii ca sa merite pensii speciale.
4
2
Nu mai stie ce sa faca Hayssam Marcel,acum ce sa iti zic?WAX ALBINA!Ganditi va la dizolvare ca ne am prins de vrajala asta si pana nu recuperati banii furati de "Mustacios" sa nu scoateti vreun cuvant!Mustata e doar un exemplu minor,vrem banii lui Nastase si pe aia de la Voiculescu,si Ghita si confiscarea tuturor bunurilor ce nu se pot justifica prin facturi,mosteniri etc!PANA ATUNCI LA REVEDERE!!!AAAA era sa uit : ILIESCU ROMAN SI VOICULESCU GELU LA PUSCARIE!
5
1
bravo baietii!!!!
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218