REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ciolacu: Astăzi am făcut dreptate pentru 5 milioane de pensionari

Ciolacu: Astăzi am făcut dreptate pentru 5 milioane de pensionari

Replica API 23 septembrie 2020 | 00:00 1131

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marţi, că, prin votul dat în Parlament, PSD ''a făcut dreptate'' pentru 5 milioane de pensionari, deoarece pensiile trebuie să crească cu 40%.

Marcel Ciolacu

"Am făcut dreptate pentru 5 milioane de pensionari. Pensiile trebuie să crească cu 40%. Bani sunt. Guvernul mutase banii pensionarilor, copiilor şi profesorilor în Fondul de rezervă şi în capitolul Acţiuni Generale de la Ministerul Finanţelor, de unde puteau fi folosiţi după bunul plac de Orban şi Cîţu. Banii ţării ajunseseră puşculiţa electorală a PNL. Din care cumpărau primari, traseişti şi voturi. PSD a făcut ce este corect. Am mutat banii înapoi la oameni. Pentru că sunt ai lor, nu ai lui Orban sau Iohannis! Deficitul bugetar nu creşte cu niciun leu. Singurul impact negativ este pentru Orban şi PNL care rămân fără banii cu care să-şi cumpere noile mandate", a scris Ciolacu, pe Facebook, potrivit Agerpres.

Plenul Parlamentului a adoptat, marţi, rectificarea bugetară pe 2020, cu amendamentul PSD referitor la creşterea cu 40% a punctului de pensie. S-au înregistrat 242 voturi ''pentru'', 147 ''împotrivă'' şi 11 abţineri.

Parlamentarii au decis, la propunerea PSD, abrogarea articolului potrivit căruia punctul de pensie se majora cu 14%, în acest fel rămânând în vigoare legea sistemului public de pensii care prevede creşterea acestuia cu 40%.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
jegurile astea sunt alese si platite de noi chipurile pentru a ne reprezenta interesele , si ei fac un circ ieftin , gen alba neagra cai PSD sau PNL,chiar doar atat a ramas din natie!!!Rusini!
0
0
Ciolac egal Ciolan tzigoina hotz. Huo neam de zdrente si secaturi
3
0
Pentru toti labarii de mai jos in frunte cu muistul de serviciu "roman" sa va dam muie voua si familiilor voastre de curve. Semneaza PSD
0
6
Votez psd pana la moarte , pup mana la psd ca imi mareste pensia ! Am 93 de ani , sper sa mai traiesc 4 zile sa apuc sa votez !
5
8
pensiile speciale cand le desfintati?
8
2
Azi ti-ai semnat definitiv condamnarea la moarte bai cioara borata!
11
4
marcele , mai este mult pana departe . faceti ca italienii si aprobati 30 % mai putini parlamentari caci aveti deja ca baza referendumul aprobat cu 300 parlamentari si pe urma mariti pensiile cu cat vreti si puteti . totul se compenseaza pe lumea asta . succesuri si fiiti italieni ...
9
2
Auzi ba Ciolanu malaku....Da da miile de detinuti politici si copii carora cand erati la guvernare trebuia sa le dati drepturile la timp ce zici ma?Miile de morti politici care nu si-au luat drepturile la timp ce zici ma?Stii cine te mai voteaza?Cei carora le dai in puncte de desfacere ale tarii cate o punga da malai,una da orez si o legatura da praz.Milogi nenorociti care va numiti
13
4
CIOLAC,PSD SUNTETI EMBRIONUL OVULAR CELULEI LUI ILIESCU PE CARE IL PREZENTATI IN COMPORTAMENTUL VOSTRU PSD IESIT DIN COMUN IN ANUL 1989 ILIESCU A CREAT DIVERSIUNE POPORULUI ASUPRA LUI CEAUSESCU ASTAZI APRINSI DE TURBACIUNE PSD CIOLACU REPETA DIVERSIUNEA LUI ILIESCU SUB FORMA PENSIILOR DE MARIRE IESITA DIN COMUN-IMPOSIBIL CIND TARA INCA SE NUMARA CU DECESE DIN EPIDEMIE PSD A FACUT DREPTATEA DE A NASTE IAR VARSARE DE SINGE PRIN A TULBURA PE BUNICII TARII SI AI POPORULUI SI PE POPORUL TINUT IN LANTURILE LIPSURILOR MULTE CA SA MOARA IAR COPII NEVINOVATI TINERI SI BATRINI RAMASI IN TARA JOS PSD .
15
4
Sa vedem acum daca te vei tine de cuvint !---daca nu atunci in veci nu vom mai vota psd si nici la votare nu vom mai veni vreodata
5
5
Fa dreptate la toata Romania si anuleaza pensiile speciale si nesimtite.
14
3
PSD este in stare de orice numai sa mai optina voturi.Da legi ilegale cu casatoriile in limba materna pt . unguri ,sustine musulmani la primaria Mangalia si da aceasta pomana otravita cu majorarea pensiilor,desi nu se poate acest lucru.Le este frica ca daca pierd puterea se afla toate matrapazlicurile facute din 89 in coace.Nu mai spun ca pierd banii negrii din economie.Romani nu votati PSD,ALDE,PRO ROMANIA SI UDMR, CACI PERPETUATI CARACATITA MAFIOTA DE TIP SICILIAN SI NU NE MAI DEZVOLTAM IN VECI,RAMINEM SARACI.
18
3
nu tiganule, astazi ai aruncat tara in aer si ai mizat pe faptul ca orice interventie la CCR- sluga fidela a voastra , nu va v-a dezamagii, indiferent de consecinte. Dovada, miile de morti pe care le impartiti- va vor da , pe veci, cosmaruri. Sper in inteligenta pensionarilor si a oamenilor de bine. Tiganule, mai vroiai si te-ai permis in mojicia ta , sa pui pe acelasi taler soferii-tot respectul pentru ei- cu aitistii. Cum tu nu intelegi nimic din cea de a doua specializare, si mulktumeste-i Dlui ca inca au mai ramas in tara,-- esti un retardat mintal Pe 27 septembrie sper sa primiti ceea ce
17
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367