REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ciolacu: Aşteptam de la premier un plan de măsuri concrete; am primit doar sfaturi cum să mergem pe stradă

Ciolacu: Aşteptam de la premier un plan de măsuri concrete; am primit doar sfaturi cum să mergem pe stradă

Replica API 16 martie 2020 | 00:00 1016

Marcel Ciolacu

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că aştepta de la premierul Ludovic Orban să anunţe un plan de măsuri concrete pentru protejarea cetăţenilor în faţa epidemiei de coronavirus, dar, în schimb, a auzit doar sfaturi de "cum să mergem pe stradă".

"Mă aşteptam, şi cu siguranţă nu sunt singurul, ca premierul Orban să anunţe astăzi un plan de măsuri concrete pentru protejarea cetăţenilor şi testarea lor cât mai rapidă. Mă aşteptam, şi cu siguranţă asta aşteptau şi antreprenorii români, ca premierul Orban să anunţe astăzi măsurile clare şi concrete ce vor fi adoptate pentru a proteja locurile de muncă şi mediul de afaceri românesc. (...) În loc de toate aceste lucruri, am auzit cu toţii doar sfaturi despre cum să mergem pe stradă şi despre ce ar trebui să facă alţii, oricine altcineva mai puţin Guvernul", a scris Ciolacu, duminică, pe Facebook, potrivit Agerpres.

El susţine că PSD a propus deja mai multe măsuri "simple şi concrete" după consultările cu patronatele şi firmele româneşti, iar IMM-urile au arătat deja măsurile punctuale de care au nevoie.

"Cu siguranţă, din vila cu piscină din Primăverii lucrurile se văd roz, dar pentru românii normali, pentru angajaţi şi angajatori, pentru cei tineri sau pentru cei în vârstă lucrurile nu sunt deloc roz. Dimpotrivă! Domnule Orban, Parlamentul nu v-a dat un vot pentru a va relaxa pe malul lacului, ci pentru a lua rapid măsuri ferme, concrete. Treziţi-vă la realitate, lăsaţi sfaturile şi apucaţi-vă de muncă! Urgent! Până nu este prea târziu!", i-a transmis Ciolacu lui Orban.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai trebuie sa mergi pe strada pt. ca nu mai ai ce sa ciordesti gunoiule
3
1
Bai javra agramata,nu iti este rusine sa mai iesi in spatiu public?
4
2
Bai Ciolane eu astept de la divinitate sa dispara psd-ul si toti rahatii ca tine!
5
2
de la orban sa bage psd la puscarie.sau in carantina pe vreo 14 ani
2
3
Colacu zis ciolanu este de o nesimtire de ne descris.Psd, adica PCR, a lasat tara in dezastru si mai au tupeul sa vorbeasca.
6
3
la vremuri bune noi , la criza penele
1
3
Dar tu ce masuri parlamentare ai luat trogloditule ! Nu ai facut altceva decat sa blochezi toata tara pentru ca nu iti convine tie un guvern !
5
3
Iar, incepi blanosule ?! Bagi batul prin gard, dai tu sfaturi pe retelele de socializare,.... Nu e momentul si nici conjuntura sa va tachinati, sa va ironizati. Oricum, esti la degetul mic al d-lui Orban, din toate punctele de vedere, da.
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614