REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ciolacu: Dacă PSD va depune o moțiune de cenzură eu vă garantez că va trece

Ciolacu: Dacă PSD va depune o moțiune de cenzură eu vă garantez că va trece

Replica API 5 iunie 2020 | 00:00 1131

Președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat, vineri, că dacă partidul său va depune o moțiune de cenzură aceasta va trece. Ciolacu susține că PSD împreună cu partenerii din Parlament (PRO România și ALDE) vor merge la președintele Klaus Iohannis și vor prezenta un program economic pentru ieșirea României din criză.

"Dacă PSD va depune o moțiune de cenzură alături de alte partide politice ,eu vă garantez că aceasta va trece . Am spus foarte clar că nu depunem moțiune în timp ce este stare de urgență sau stare de alertă. După ce se va termina această perioadă vom vedea ce se întâmplă și cu alocațiile și cu aplicarea legii pensiilor. Este o analiză mai amplă și trebuie aduse argumente foarte clare", a declarat Ciolacu ]ntr-un interviu acordat DC News.

Ciolacu a subliniat că după ce va trece moțiunea de cenzură, PSD împreună cu partenerii politici -PRO România și ALDE vor prezenta președintelui Klaus Iohannis un program economic pe termen mediu și lung pentru a cotracara efectele crizei.

"Eu nu vin cu moțiuni de cenzură de dragul moțiuini ci vom veni cu o moțiune de cenzură care să aibă sută la sută sorți de izbândă. Eu doresc ca alături de ceilați partenei politici care vom iniția această moțiune să-i prezentăm președintelui un program economic de a face față crizei economice pe termen scurt și mediu și de aici să avem cu președintele cu dialog sincer și corect cum trebuie să arate viitorul Guvern poate până la alegeri sau de la alegeri încolo. Cred că este un semnal important ceea ce se întâmplă ca președintele să iasă din logic electorală de înjura PSD", a mai pus presedintele interimar al PSD, potrivit hotnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prin motiunile voastre idioate faceti rau intregii Romanii. Din motiunile acestea nu aveti de castigat voi parlamentarii care vreti sa o lungiti cat mai mult asa si sa beneficiati de cat mai multe drepturi. Sa anulati pensiile nesimtite nu stiti ?
1
0
MOARTE PSD! MOARTE PNL! MOARTE PSD! MOARTE PNL! MOARTE PSD! MOARTE PNL! MOARTE PSD! MOARTE PNL! MOARTE PSD! MOARTE PNL! MOARTE PSD! MOARTE PNL! MOARTE PSD! MOARTE PNL! MOARTE PSD! MOARTE PNL! MOARTE PSD! MOARTE PNL! MOARTE PSD! MOARTE PNL! MOARTE PSD! MOARTE PNL! MOARTE PSD! MOARTE PNL! MOARTE PSD! MOARTE PNL! MOARTE PSD! MOARTE PNL! MOARTE PSD! MOARTE PNL! MOARTE PSD! MOARTE PNL! MOARTE PSD! MOARTE PNL! MOARTE PSD! MOARTE PNL! MOARTE PSD! MOARTE PNL! MOARTE PSD! MOARTE PNL! MOARTE PSD! MOARTE PNL! MOARTE PSD! MOARTE PNL! MOARTE PSD! MOARTE PNL!
2
2
Doamne ajuta! Hai ca ne-am saturat.
1
2
pai si ce mai asteptati? sau va este frica deoarece nu aveti oameni de valoare ptr guvernare? sau ati realizat ca tot cu resapatii aia incompetenti corupti si mincinosi va duceti la vale mai rau decat guvernul meu al lui sase case.
4
0
Daca tu esti un mare idiot parsiv este normal sa treaca si daca ai si multi admiratori
4
0
muie la toti penalisti
1
5
Depuneti motiunea pana cand nu va fi prea tarziu. Ciuma galbena distruge tara.
2
6
Bravo PSD! Asa mai stau.
6
3
Liviu prostu tatal vostru
6
7
Mue fagaboului. Nicio zi fara apa calda oprita
6
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614