REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ciolacu: Dacă trece moţiunea de cenzură, îi prezentăm preşedintelui, în primul rând, un program economic

Ciolacu: Dacă trece moţiunea de cenzură, îi prezentăm preşedintelui, în primul rând, un program economic

Replica API 6 iunie 2020 | 00:00 1112

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri că, în cazul în care va fi adoptată o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Orban, social-democraţii şi partenerii săi politici îi vor prezenta preşedintelui Klaus Iohannis, în primul rând, un program economic pe termen scurt şi mediu.

Marcel Ciolacu

"Eu doresc ca, alături de ceilalţi parteneri politici cu care vom iniţia această moţiune de cenzură, în primul rând să îi prezentăm preşedintelui un program economic de a face faţă crizei economice pe termen scurt şi mediu şi de aici să avem cu preşedintele un dialog sincer şi concret cum trebuie să arate viitorul guvern poate până la alegeri sau de la alegeri încolo. Cred că e un semnal important ceea ce se întâmplă, ca preşedintele să iasă din această logică de a înjura PSD, care este o logică electorală. Preşedintele, de câte ori iese şi înjură PSD, o face ca să astupe greşelile Guvernului. (...) Eu cred în buna credinţă (a preşedintelui - n.r.), cu toate că m-am păcălit, am văzut atacurile la mine, acel atac ruşinos pentru un preşedinte european cu Ardealul. Aia nu poate fi încadrată într-o declaraţie politică. (...) Eu cred că preşedintele va ieşi din această logică electorală, va termina cu aceste teme false şi ne vom apleca pe agenda românilor", a spus Ciolacu, întrebat dacă PSD va propune un premier în cazul în care o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Orban ar fi adoptată de Parlament, scrie dcnews.ro, citat de Agerpres.

Ciolacu a reiterat că PSD va depune o moţiune de cenzură în următoarea perioadă şi a afirmat că este convins că aceasta va trece.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Taiati odata pensiile speciale si toate celelalte indemnizatii date aiurea revolutionarilor, deportatilor, sportivilor, etc. Nu o mai lungiti atata. Veti ramane fara electorat. Taiati salariile si pensiile foarte mari. Plafonati tarifele notarilor, avocatilor, arhitectilor, cadastristilor care in prezent pur si simplu ne jefuiesc.
0
0
seman cu marcel
0
2
Ati avut zeci de ani ce ati facut pan acum nimic......
3
2
prezentati pe drac sa va ia muistilor, si la toti ce sustin acest partid , multa , multa m
3
2
Taiati pensiile speciale si toate celelalte indemnizatii date aiurea revolutionarilor, deportatilor, sportivilor, etc. Taiati salariile si pensiile foarte mari.
5
1
Mars javrelor
3
2
Mult, mult succes !
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920