REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ciolacu: De Ziua Naţională ar trebui să ne bucurăm de tot ce este românesc; pandemia ne-a furat aceste bucurii

Ciolacu: De Ziua Naţională ar trebui să ne bucurăm de tot ce este românesc; pandemia ne-a furat aceste bucurii

Replica API 2 decembrie 2020 | 00:00 1094

Ziua Naţională ar trebui să fie un prilej pentru a ne bucura de tradiţie, familie şi prieteni, însă pandemia le-a răpit românilor aceste bucurii, afirmă preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, într-un mesaj transmis marţi, pe Facebook, scrie Agerpres.

"De Ziua Naţională, ar trebui să ne onorăm istoria, eroii şi progresul nostru ca naţiune. De Ziua Naţională, ar trebui să ne bucurăm de tot ce este românesc! De bucatele noastre. De tradiţiile noastre. De familie şi prieteni. Anul acesta, din păcate, această pandemie, extrem de prost gestionată, ne-a furat toate aceste bucurii", a spus Ciolacu.

El consideră că de 1 Decembrie este timpul să ne amintim de curajul înaintaşilor de a construi România şi face un apel la unitate pentru depăşirea momentului actual.

"Curajul lor înseamnă ca azi să continuăm să luptăm pentru ceea ce este corect! Să luptăm pentru ca naţiunea noastră să treacă mai repede peste aceste momente dificile! Ca români, suntem chemaţi să ne apărăm, cu toţii, ţara din nou! Împreună, să ne apărăm ţara de un duşman invizibil, cu care s-au luptat prea puţin şi prea haotic până acum. Cu toţii, putem îndrepta naţiunea noastră în direcţia cea bună! Ştim cum. Avem soluţiile! Şi avem şi dorinţa de a ne uni din nou în jurul unui singur scop. Împreună, putem să ne salvăm ca o naţiune puternică!", se mai arată în mesaj.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Liviu prostu tatal nostru sta in celula cu al vostru
1
0
lu ciolacu i-am da-o pa roxana larazescu-digi24 sa faca ciulama din ea!
0
0
Esti un ZERO BARAT, da. Dispari ciumatule, cu gasca ta cu tot. Plecati! Hotilor, penalilor, tradatorilor, INCOMPETENTILOR !
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102