REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ciolacu, despre măsurile anunţate de ministrul Vela: Aş fi fost mai drastic în acest moment

Ciolacu, despre măsurile anunţate de ministrul Vela: Aş fi fost mai drastic în acest moment

Replica API 23 martie 2020 | 00:00 986

Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat, cu privire la măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus cuprinse în ordonanţa militară nr.2/2020 anunţate de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, că el ar fi fost mai drastic în acest moment cu privire la restricţionarea circulaţiei persoanelor, având în vedere ce se întâmplă în Italia.

"Presupun că dacă nu se va ţine cont de recomandări, se va trece la interzicerea circulaţiei (...) Am o reţinere cu privire la circulaţie, mai ales după emoţia a ce vedem că se întâmplă în Italia", a afirmat liderul PSD, care a subliniat că el ar fi fost "mai drastic" în acest moment şi ar fi preferat "măsuri mult mai concentrate".

Ciolacu a mai menţionat, într-o intervenţie telefonică la postul Digi 24, că el ca politician, dacă ar fi fost în locul ministrului Marcel Vela, i-ar fi lăsat pe cei doi specialişti din Ministerul Afacerilor Interne, secretarii de stat Raed Arafat şi Bogdan Despescu, "să îşi impună punctul de vedere".

Preşedintele PSD a mai spus că ţinând cont de cât de contagios şi periculos este noul coronavirus, în curând ar trebui să mulţumim "pe lângă medici, asistenţi medicali şi farmacişti, şi celor care ţin magazinele deschise, vânzătorilor care se expun" şi ei riscului de infectare, scrie Agerpres.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a prezentat, sâmbătă, prevederile Ordonanţei militare nr 2/2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mars ba kkatule cu pnl-ul tau.ma pis pe psd dar pe pnl ma cac la greu .muieeee pnl.ordonanta militara auzi;nu ai voie dupa ora 22 00 afara ...cine poola mea iese ba cacatilor dupa ora 22 00 afara acum.schelalaiti ca nu aveti argumente sa le dati peste bot pesedeului fiindca sunteti m ai praf ca ei.o sa dispareti in ritmul asta ca partid
0
0
Tocmai d-aia nu te votam! PNL-ul a fost prea dur cu ordonanta militara dar daca alternativa o constitui tu, votam PNL fara nicio apasare!
2
1
..eu cred ca vin alegerile..si asa dl.PNL..este pe trnd descendent...ce vrei sa faca..o lasa mai moale...adica sa se interpreteze...DICA...SE...RECOMANDA...vrajeli...
2
1
duta ba in pola noasta de analfabet
2
0
inchideti totul urgent, nu vedeti ce e in jur?
2
1
Nu ti-e rusine. Dupa ce ai aruncat tara in haos refuzand sa votezi un guvern, te-a apucat grija.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367