REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ciolacu: După Paște, toți parlamentarii ar trebui să vină la serviciu. Legea vaccinării obligatorii va trece curând

Ciolacu: După Paște, toți parlamentarii ar trebui să vină la serviciu. Legea vaccinării obligatorii va trece curând

Replica API 10 aprilie 2020 | 00:00 1166

Liderul interimar PSD Marcel Ciolacu a declarat vineri la DcNews că solicită revenirea parlamentarilor la serviciu, după Paște, cu respectarea condițiilor de prevenire a răspândirii coronavirusului, chiar dacă se prelungește starea de urgență. Potrivit acestuia, una din legile care trebuie votată urgent este legea vaccinării.

„Legea vaccinarii are susținere politică, va trece curand de Parlament, e printre primele legi pe ordinea de zi”, a spus Ciolacu, scrie stiripesurse.ro.

„Mă bucur că este Parlamentul funcțional, însă suntem online și o să fac o invitație clară colegilor mei, atât de la Cameră, cât și de la Senat, ca, după sărbătorile pascale, Parlamentul să funcționeze fizic. Cu alte cuvinte, toți parlamentarii, respectând anumite reguli, să vină la serviciu, la Parlament, să ne desfășurăm activitatea cât se poate de normal”, a spus Ciolacu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine nu se vaccineaza primeste salariu,pensie,ajutor social redus la jumate. Va rezolva baietii lejer. Pe voi va sperie un gabor cu patru clase sau un tigan de bruxell. Stati ascunsi in case ca soarecii si cu telefonul la nas. Numai vorba de voi.
5
0
abia ingaima 2 vorbe frate cu Wuhanis vanduti satanistilor
5
0
Pai daca mai stati mult pe acasa,se prinde lumea ca tara merge si fara voi!Ghiolbanilor,nu vreti masini cu girofar sa va aduca la somn in Parlament!Eu mai trag speranta ca poate va mai imputineaza Covid-ul,dar unii dintre voi stau ascunsi ca sobolanii!I-a mai vazut cineva pe:Iordache,Toader,Mitraliera,Olguta,Serban ,Tudose,Ponta,Codrin CP?
4
2
e un abuz legea vaccinarii obligatorii.
10
1
NU MA VACCINEZ OBLIGATORIU.
11
1
Cum adica obligatoriu ? Ma obligi tu sa primesc in organismul meu microorganisme moarte ca asa vrei tu? Vaccinul nu este o garantie ca nu te vei imbolnavi pe viitor de gripa. Sau vreti sa puneti in vaccin alceva, smecherii stiu ce...
14
1
Veniti ma, gramada si anulati pensiile speciale. Scapati-ne de profitorii post-decembristi.
5
0
de ce ma sa fie obligatoriu,covitul asta a fost rebranduit cu ceva adn din gripa spaniola dar totusi nu este decat un fiasco fata de ce sperante aveau jidovii sa reduca populatia lumii la 500 milioane oameni,dar asa cu un vaccin obligatoriu urmatorul covit va duce la obiectiv
8
2
Pana atunci luam salariul degeaba
5
0
Bai Ciolacule, aveti majoritate, inclusiv UDMR si celelalte partide care au intors armele, introduceti motiune de cenzura. Au fost lasati sa guverneze, f. bine. Dar pana aici, mor oameni in fiecare zi, se imbolnavesc in fiecare zi, bajbaie orice Ord. de Guv, azi e alba, maine e neagra.Ce sa mai spunem ce criza economica. Sant f.f. slabi, incompetenti. Bun, sa nu fiti voi, dar unul de uniune nationala. Astia cu experienta Tariceanu, Ponta,Olguta , Daia, la UDMR.Pai Oban a fost somer, ce stie asta sa conduca, o bicicleta, la toamna murim si de foame.
1
8
Daca e ordin de la bruxeles, votam, ca asa am semnat fisa postului.
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218