REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ciolacu: Guvernarea PSD a terminat 95% din Magistrala 5 de metrou

Ciolacu: Guvernarea PSD a terminat 95% din Magistrala 5 de metrou

Replica API 15 septembrie 2020 | 00:00 1122

Guvernarea PSD a realizat 95% din Magistrala 5 de metrou, care a fost pusă marţi în funcţiune, a declarat preşedintele social-democraţilor, Marcel Ciolacu.

Întrebat marţi, într-o conferinţă de presă la sediul central al partidului, ce părere are despre darea în folosinţă, după 9 ani de la începerea construcţiei, a Magistralei 5 de metrou, Ciolacu a spus: "9 ani, din care 7 ani au fost sub guvernarea PSD şi a terminat 95% din metrou. 7 ani din cei 9 au fost guvernările PSD, prim-miniştri ai PSD. Un an a fost domnul Cioloş şi câteva luni a fost domnul Orban, care l-a însoţit ca prima doamnă pe domnul Klaus Iohannis".

Întrebat de ce au fost necesari 9 ani pentru această lucrare, Ciolacu a afirmat: "Întrebaţi constructorii sau pe domnul Bode, miniştrii", scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt TOTAL ANTI PSD dar, totusi, ei au cam facut magistrala asta.
6
3
marcele ! stii bancul cu premiantii ??? asa e si la metrou : premiantii se plimba si repetentii se oftica .....nu ca premiantii n ar fi tot repetenti ....
8
2
Pacat de oamenii de valoare din psd, ca sunt condusi de asemenea personaj sinistru, dar asa se intampla cand sunteti chemati la congres sa votati, si in loc sa votati cum trebuie, cum va dicteaza constiinta, votati dupa cum vi se ordona de sefi, fara sa ganditi ca faceti rau si partidului si tarii!
7
3
In continuare exista analfabeti politic care afirma ca PSD a guvernat intre 1990- 2019. Mai puneti mana pe carte incompetentilor. De aia ne merge cum ne merge. Iar cei care au plecat masiv la munca in strainatate au plecat intre 2003-2011 cand la guvernare au fost mai multi ani PD si PNL a lu poola prajita care crede ca astia de acum o sa aduca lapte si miere. Mai usor cu textele ca habar n-aveti pe ce lume traiti ce a fost de fapt si ce va urma. Ne meritam soarta.
7
8
ACUM CIOLACUL LATRA CA UN BISHON SI CA UN PUPINCURIST AL BARONILIOR HOTI AI PSD VINE SI NE SPUNE ADEVARUL CUM AU GUVERNAT TARA ROMANEASCA FOARTE PROST DIN 1990-2019-2020 PSD A ALUNGAT POPORUL ROMAN DIN TARA PRIN INFOMETARE FURIND BANII BUGETELOR TARII ROMANESTI MULTI ANI PARINTII COPIILOR AI TARII ROMANESTI AU FOST FORTATI DE ACESTI CRIMINALI SA PLECE SCLAVI PESTE HOTARE IAR ACUM CIOLACUL LUI PSD VINE SA NE ARUNCE PRAF IN OCHI PSD A DISTRUS MULT TARA ...ETC VA RUGAM PSD SA PARASITI PARLAMENTUL TARII NOI POPORUL VREM SA OPRIM ACEST MACEL POLITIC CREAT DE VOI PSD CU MINTI CRIMINALE DE PSD ACUM .
10
5
te mai dai Roman ,vezi ca iubitul tau presedinte tine cu dintii sa nu sarbatorim unirea Transilvaniei cu Romania iar a intors legea la parlament asa ca mars cu propaganda ta penedeleprista ..Vezi ca deja te-ai galbejit de cat cacat de la ciuma GALBENA mananci.Muie cu cacat pedelepra!
6
4
mai tiganule tot nu renunti la minciunile tale, ai rabdare pana pe 27 septembrie- sunteti mai rai decat raia- nesimtirea, disperarea, Firea , nu va da pace- acum ati gasit de cine sa va legati- nicusor dan- curva de budeanu amica altei curve firea, convinsa ca va rimi un loc de parlamentar, mananca zilnic rahat- nu va este rusine, chiar vreti sa va infundati cu totul in hazna?
9
9
, cu cacatul intr-o mana sa ne arate cum il duce la gura si infuleca cu spor
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614