REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ciolacu îl critică pe Orban: Nu poţi să nu faci nicio remaniere guvernamentală

Ciolacu îl critică pe Orban: Nu poţi să nu faci nicio remaniere guvernamentală

Replica API 3 decembrie 2020 | 00:00 1194

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că unul dintre lucrurile pentru care îl "judecă" pe premierul Ludovic Orban este că nu a făcut nicio remaniere guvernamentală din noiembrie anul trecut.

Marcel Ciolacu

"Unul dintre lucrurile pentru care eu îl judec pe Orban în acest moment este că nu are capacitatea de a face diferenţa din noiembrie, anul trecut, când a venit cu primul Guvern, cu toate că şi al doilea Guvern e identic, provocările venite după luna martie cu această pandemie şi incapacitatea de a se schimba în funcţie de nevoile şi priorităţile românilor. Nu poţi să nu faci nicio remaniere guvernamentală şi să continui cu oamenii care ne-au ţinut în casă 60 de zile, după 60 de zile nu am pregătit spitalele, ţinem şcolile închise de 6 luni, le deschidem pentru că avem alegeri locale şi le închidem apoi la loc. Nu există prevenţie, nu există viziune, mai mult, ne-am îndepărtat de tot ce se întâmplă în Europa, deciziile care se iau în Europa unde au rămas, de exemplu, şcolile deschise, şcolile deschise au fost şi în timpul războiului, nimeni nu şi-a permis până acum", a spus Ciolacu la Adevărul Live, citează Agerpres.

El a adăugat că PSD susţine deschiderea şcolilor cu testări rapide la profesori şi la personalul auxiliar şi cu un parteneriat cu autorităţile locale în privinţa transportului public special pentru copii.

"Cel mai uşor când eşti incapabil este să închizi, mergi la lucrul extrem în loc să cauţi soluţii. De ce s-au închis pieţele? Dacă le-a închis nu s-au superaglomerat supermarketurile? (...) E o chestie de logică, trebuia să rogi primarii să mai creeze mai multe pieţe volante, să răspândim oamenii ca să nu ia virusul", a menţionat acesta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciolacur bom bom veregem
1
0
Spala.te dracu pe dinti tiganule ca duhnesti a cacat ! Marsh fmm de oligofren . Mujepsdpnl
1
1
Vrem vot la sectii. De ce sa timitem e-mail pana pe 4 dec.? De ce nu si pe 5? Dece au transmis stirea aceasta atat de tarziu privind carantinarea Constantei iar? Cu interese ? Cati insi vin la usa cetateanului cu urna? Nu este focar de raspandire a bolii sa te plimbi din bloc in bloc? Cati cetateni au calculatoare? Cati cred ca votul nu va fi falsificat daca vin 2-3 insi la usa ta? Este legal sa schimbi modul de vot numai intr-un oras? Mi-s-a incalcat dreptul de a vota. Scrie in lege sa votez la usa mea?PNL imi Incalca dreptu de a vota. Imi incalca dreptului de a circula.
2
1
ca nu face nici o remaniere ca doar tatucul e plavanul nu orban!!! cine e in fruntea campaniei electorale PNL??
2
3
ia pozitia strutului, este cel mai corect...
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367