15.9° Constanța Lun., 3 Oct. 2022
Anul XX Nr. 6141
15.9° Constanța Luni, 3 Octombrie 2022 Anul XX Nr. 6141

Ciolacu: Leonardo Badea - una din variantele de premier, dacă moţiunea trece

Replica API 30 august 2020 1097

Viceguvernatorul Băncii Naţionale a României, Leonardo Badea, este una dintre variantele luate în calcul de PSD ca propunere de premier, dacă moţiunea de cenzură va trece, a anunţat preşedintele formaţiunii, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu

"E una dintre variantele luate în calcul în acest moment şi e un om care merită să aibă această propunere", a precizat Ciolacu, duminică seară, la Antena 3, scrie Agerpres.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

El a precizat că preşedintele "a făcut o mare greşeală" la începutul crizei sanitare, aceea că nu a venit cu propunerea unui guvern de uniune naţională.

"A făcut o mare greşeală preşedintele Klaus Iohannis că nu a venit, când a început criza de coronavirus, cu un guvern de uniune naţională. România ar fi arătat cu totul şi cu totul altfel în acest moment. (...) Nu numai PSD cu PNL, erau toate forţele politice implicate în acest efort, ar fi fost o altă comunicare mult mai coerentă şi sunt sigur că acel guvern nu s-ar fi îndepărtat de agenda românilor. A fost o greşeală majoră. Un preşedinte în acel moment trebuia să vadă interesul românilor mai presus decât interesul PNL şi această agendă doar politică a PNL", a adăugat Marcel Ciolacu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Auzi ba malaku.....te-ai scos cu sef da la banca premier.Io zic prima lege sa fie aceea de a lua cei 500 ron aruncati in scarba copiilor da detinuti politici sa treaca sa faca kariciu gros copiilor da psd-isti.Pupava-s buriku ala al vostru bengos si fakator da minuni.
5
1
Adica cum ar veni ...Sa ciordim toti mancat-as , ca fratii ,nu numa' gura lu' pnl sa mananca! Cam asta ar fi in traducere libera dorinta lu' Ciolac , ca le-o fi fost si lor foame , saracii...
6
2
Ce cioara securista...
6
3

Ultima oră

LOTO

6/49
36629102023
5/49
261840203229
joker
2531937347