REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ciolacu, mesaj de Ziua Românilor de Pretutindeni: Avem nevoie de voi acasă

Ciolacu, mesaj de Ziua Românilor de Pretutindeni: Avem nevoie de voi acasă

Victor ROTARU 29 mai 2023 | 00:00 426

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a transmis, duminică, un mesaj de recunoştinţă românilor care, deşi sunt departe de casă, contribuie la creşterea economică a ţării.

Ciolacu, mesaj de Ziua Romanilor de Pretutindeni: Avem nevoie de voi acasa

"România se dezvoltă şi pe baza sumelor consistente pe care românii din afara ţării le trimit an de an în ţară. Tocmai de aceea, cred că statul ar trebui să dea dovadă de mai mult #respect în relaţia cu românii din afara graniţelor. Respect prin eliminarea procedurilor birocratice, respect prin înfiinţarea mai multor consulate şi prin alocarea de personal care să-i ajute rapid pe românii plecaţi de acasă", se arată în mesajul transmis de Marcel Ciolacu, cu ocazia Zilei Românilor de Pretutindeni.

Preşedintele Camerei Deputaţilor afirmă că este conştient de faptul că mulţi concetăţeni nu au plecat "de drag" în străinătate, ci pentru că nu au avut suficiente şanse şi nici servicii publice de calitate în ţară.

"Aceste lucruri trebuie să se schimbe. În următorii ani, vom investi sute de milioane de euro în drumuri, şcoli şi spitale. Este singura şansă pentru a-i aduce pe români înapoi acasă. Avem nevoie de voi acasă! Avem nevoie de experienţa voastră extraordinară la dezvoltarea acestei ţări!", potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sumele trimise acasa sunt ca sprijin pentru supravietuirea celor inca ramasi aici. Ce economie creste? Pai cu banii aia cumperi de la LIDL,Kaufland,de unde apuci marfuri proaste aduse de afara si deci sprijini imbogatirea importatorilor si a strainilor. Cum sa vina inapoi romanii care mai degraba isi cheama afara restul familiilor? La ce rahat cu perje sa vina cei chinuiti inainte si dupa plecare? Sa sprijine in continuare niste hahalere,mereu aceleasi hahalere de la putere? Norocul celor ce au apucat sa plece din timp,caci vor avea o pensie cat de cat OK. E bine ca si tinerii ori sa faca o tara cum trebuie,ori sa se care de aici,cat se mai poate.Romania este ostila romanilor cinstiti,asta se vede si din cosmos.
0
0
asigurati salarii ca afara. nu le mai pompati ajutoare de stat la firme particulare, cind patronii isi fac vile, concedii afara, etc.
1
0
Ce sa facă acasă să fie sclavi in tara lor Romania e coruptâ și furată de politicieni
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614