REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.8° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Ciolacu: Ne întoarcem la politica anilor '90, asta face în acest moment PNL

Ciolacu: Ne întoarcem la politica anilor '90, asta face în acest moment PNL

Replica API 11 septembrie 2020 | 00:00 1210

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi că PNL s-a întors la "politica anilor '90", mai exact a mutat lupta politică de la Parlament, acolo unde se face politică, în administraţiile locale.

Marcel Ciolacu

"De fapt, ne întoarcem la politica anilor '90, asta face în acest moment PNL condus de către primul ministru Ludovic Orban şi de către preşedintele României, în dubla sa calitate de preşedinte al României şi preşedinte al PNL. Politica anilor '90 era de a muta lupta politică de la Parlament, Parlamentul e o instituţie fundamentală a statului eminamente politică, acolo se face politică, în administraţiile locale. De un an toată politica lor este îndreptată împotriva administraţiilor conduse de către colegii noştri pesedişti, dar, de fapt şi de drept, este o politică îndreptată împotriva locuitorilor acestor localităţi păstorite într-o perioadă mai lungă sau mai scurtă de către anumiţi primari. Este cea mai găunoasă atitudine politică care se poate face într-o ţară. Politica nu trebuie să se amestece şi să blocheze proiectele administraţiilor locale", a spus Ciolacu la evenimentul de prezentare a programului politic al candidatului PSD la Primăria Sectorului 5, Daniel Florea, scrie Agerpres.

Ciolacu a menţionat că Daniel Florea se luptă în campania electorală cu "anumite personaje foste politice, cu un trecut tumultuos, câteodată jenant sau incendiar" şi cu un reprezentant al coaliţiei de dreapta, care acum este secretar de stat "pe la Justiţie".

"Nu am avut plăcerea să îl cunosc (pe candidatul de dreapta - n.r.), în schimb ştiu din actele normative emise de către Guvernul României ce trăsnăi mai semnează. (...) Vă aduc aminte de o aberaţie de lege înaintată Parlamentului prin care drepturile şi libertăţile românilor erau încălcate, facultative şi, culmea, m-am uitat cine a semnat acel proiect de lege, l-a avizat, era tocmai domnul Băcanu, contracandidatul lui Daniel Florea. M-ar fi mirat ca actualul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu, să fi semnat o asemenea aberaţie", a afirmat preşedintele PSD.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cu cate un nou comentariu de-al tau ma conving de teama, spaima, frica sau toate la un loc ce au pus stapanire pe intreaga haita ce este supusa dezbinarii-- aveti voi alte griji nu va intoarceti la anii 90, tu nu realizeze practic ce se intampla acum , cum sa iti amintesti de anii 90- atunci politica era tangentiala cu tine, nici macar in vise nu sperai sa ajungi ceea ce crezi tu ca esti. Nu uita, aroganta, prostia,incultura, lipsa cunostintelor generale, ar putea sa-ti joace feste- ai un exeplu predecesorul tau care a facut un popas la puscarie si , spre disperarea lui care se si visa dictat
2
0
O TULMULTOARE DE TRASNAI A PSD LE FACE REMARCATE ETNICUL RROM DE BUZAU PRESEDINTE AL PSD CIOLACUL CARE IN LOC SA SE OCUPE DE ACEASTA ETNIE RROMA DIN CARE FACE PARTE SI DOMNIA SA CIOLACUL DIN ACEASTA ETNIE ROMA CARE SI ACUM TRAIESC IN CONDITII PRECARE SI IN SUBZISTENTA ACEASTA ETNIE RROMA CU FONDURI UE SI DE LA STAT ALOCATE PE STRATEGII DE INCLUZIUNI SOCIALE SI FURATI DE NICU PAUN CU ECHIPA LUI SI BARONII PSD ACUM CRITICI CIOLACU PE ALTII CA NU FAC TREABA LA CE LA FURAT CUM A FURAT PSD DEZVOLTAREA ACESTEI ETNII PRECARE IATA CE AU AJUNS ROMII SA FACA IN ACESTI 30 DE ANI NU AU VIITOR DELOC DE CE
1
0
Mai blanosule, mai agramatule,... lasa tu PNL-ul. Vezi de ciumatii tai, de circul, hotiile si tradarile din partidul tau. Din partidul hotilor, penalilor, lasilor, tradatorilor, incultilor si agramatilor. Plecati!
2
0
Ciolacu, un pulifrici cu fatza aia de pudel jegos.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369