REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Ciolacu: Pentru România nu există niciun pericol de a fi atrasă într-un conflict cu Rusia

Ciolacu: Pentru România nu există niciun pericol de a fi atrasă într-un conflict cu Rusia

A.F. 17 martie 2023 | 00:00 683

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că pentru România nu există niciun pericol iminent, în această perioadă, de a fi atrasă într-un conflict cu Rusia sau o implicare directă în Ucraina.

Ciolacu: Pentru Romania nu exista niciun pericol de a fi atrasa intr-un conflict cu RusiaMarcel Ciolacu

Ciolacu a fost întrebat cât pe periculos este incidentul cu drona americană doborâtă deasupra Mării Negre.

"În primul rând pentru România nu există niciun pericol şi oricum am analiza, cu orice specialist, pentru România nu există niciun pericol iminent în această perioadă de a fi atrasă într-un conflict cu Rusia sau o implicare directă în Ucraina. În schimb, România face parte din NATO şi alături de forţele aliate ale parteneriatului strategic cu Statele Unite ajutăm cât putem de mult Ucraina în acest război total nedrept şi incorect", a afirmat preşedintele PSD, la Digi24.

El a adăugat că este exclus ca ţara noastră să iasă din NATO şi să fie neutră.

"În astfel de momente vedem cât este de importantă apartenenţa României la Uniunea Europeană şi la NATO. Este exclus (ca România să iasă din NATO - n.r.). Există voci, am văzut că există şi partide pro-ruse în Bulgaria, apar astfel de lucruri în situaţii de criză", a afirmat Ciolacu, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Zi sa chelesti de nu i asa.Si de vei începe sa chelesti,fi va un semn pentru mine sa dispar din zona.Sa rămâneți voi,cu electorii psd,sa va minunați de ce ați făcut. Și ce n ați făcut.Ca sfat,sa nu va apuce durerea de burta când ataca dronele.Ca dorința personala,să vă apuce durerea de burta când atacă dronele.Si tancurile.Si infanteristii rusi,în frunte cu Wagner.Si cu siberienii.Doamne Ajută.
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218