REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ciolacu: PNL nu a înţeles nici acum că este nevoie de un parteneriat real între cetăţean şi autorităţi, nu de bici

Ciolacu: PNL nu a înţeles nici acum că este nevoie de un parteneriat real între cetăţean şi autorităţi, nu de bici

Replica API 22 mai 2020 | 00:00 1140

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi că PNL nu a înţeles nici acum că "restricţiile şi îngrădirile la nesfârşit" nu reprezintă o soluţie în perioada de criză provocată de epidemia de coronavirus şi că este nevoie de un parteneriat real între cetăţean şi autorităţi, "nu de bici".

Marcel Ciolacu

"PNL nu a înţeles nici acum - când fiecare zi pierdută înseamnă 500 de milioane de euro care dispar din economie - că restricţiile şi îngrădirile la nesfârşit nu reprezintă o soluţie! Că era şi este nevoie de un parteneriat real între cetăţean şi autorităţi, nu de bici! Era atât de greu în a discuta cu toţi factorii implicaţi? În a găsi soluţii împreună? Era mult mai simplu pentru toată lumea şi mult mai eficient, iar Guvernului i-ar fi rămas timp suficient pentru a se concentra doar pe măsurile de redeschidere economică, pe relansarea economiei. Pentru că aceasta este de fapt treaba statului", a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că "aroganţa politică şi-a spus cuvântul", iar Guvernul PNL nu a fost interesat de niciunul dintre domeniile unde puteau găsi un partener de dialog.

"PNL nu a dat doi bani nici pe antreprenori, nici pe dascăli şi elevi, nici pe reprezentanţii cultelor religioase. Nu a avut încredere în ei şi nu i-a considerat parteneri. PNL a folosit doar biciul, încălcări de drepturi şi de libertăţi, legi şi ordonanţe neconstituţionale! Ceea ce este însă de-a dreptul halucinant, mai ales pentru un Guvern aşa-zis liberal, este abordarea faţă de economie. În loc să proiecteze măsuri care să redeschidă economia, prioritatea zero a Guvernului PNL a fost - şi este şi acum - cum să ţină închisă economia", a afirmat Ciolacu, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo PSD! Am fost pus sef de guzganu rozaliu hrebenciuc.
0
4
Primitivul acesta se baga in seama.
5
1
eu le spun din inchisoare sa manance tot timpul c...t. Asa facem noi opozitie...
5
1
Tu nu intelegi nimic. De ce nu anulezi pensiile nesimtite ? De ce nu reduce salariile exagerate ? De ce nu desfiintezi organismele bugetare care nu isi justifica existenta ?
5
1
Nici un partid .
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218