REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ciolacu: Presupun că joi vom depune moţiunea de cenzură

Ciolacu: Presupun că joi vom depune moţiunea de cenzură

Replica API 28 ianuarie 2020 | 00:00 219

Marcel Ciolacu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, preşedinte interimar al PSD, a declarat marţi că este posibil ca social-democraţii să depună moţiunea de cenzură joi, după ce Guvernul îşi va angaja răspunderea pe proiectul privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

"Dacă mâine (miercuri - n.r.) este asumarea (Guvernului - n.r.), presupun că joi vom depune moţiunea de cenzură, pentru că o avem deja făcută. Veţi vedea la vot dacă sunt voturile necesare", a spus Ciolacu.

Miercuri, Parlamentul se reuneşte în şedinţă comună extraordinară pentru angajarea răspunderii Guvernului pe proiectul privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

Potrivit Constituţiei, Guvernul îşi poate angaja răspunderea în faţa Camerei Deputaţilor şi a Senatului, în şedinţă comună, asupra unui program, a unei declaraţii de politică generală sau a unui proiect de lege. Guvernul este demis dacă moţiunea de cenzură, depusă în termen de 3 zile de la prezentarea proiectului, a fost votată. Dacă Executivul nu a fost demis, proiectul de lege prezentat, modificat sau completat, după caz, cu amendamente acceptate de Guvern, se consideră adoptat, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mult respect pentru antevorbitorul meu!
0
0
Ciolacule, lasa-i ba sa -si faca treaba pana in 2024. Asa a vrut multimea, poporul muncitor. Votul e suprem. Nu e mai bine in opozitie, voi cresteti salariile si pensiile, multe programe , subventii in agric.Rabla, Prima Casa, etc. si poporul muncitor n-a fost multumit. Vrea saracie. Atunci respecti votul.Acuma e inca grasime, de la anul vom vedea.Apoi vrem sa vina aia de afara, asa au zis ca voteaza cu Iohanis inca 5 ani ca ei vor sa se reintoarca.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614