REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ciolacu: Protejarea părinţilor şi bunicilor noştri trebuie să fie o prioritate în aceste momente pentru autorităţi

Ciolacu: Protejarea părinţilor şi bunicilor noştri trebuie să fie o prioritate în aceste momente pentru autorităţi

Replica API 25 martie 2020 | 00:00 911

Marcel Ciolacu

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marţi că, înainte de a emite un ordin militar prin care vârstnicii să fie obligi să stea în case, ar fi trebuit să fie pregătite deja şi soluţiile pentru a le asigura acestora traiul zilnic, adăugând că protejarea lor trebuie să fie o prioritate în aceste momente pentru autorităţi.

"Părinţii şi bunicii noştri sunt cei mai vulnerabili în faţa acestui virus. Protejarea lor trebuie să fie o prioritate în aceste momente pentru autorităţi. Dar, înainte de a emite un ordin militar prin care să îi obligi să stea în case, ar fi trebuit să ai pregătite deja şi soluţiile pentru a le asigura traiul zilnic. În mod real, nu pe hârtie. Cine le aduce acestor oameni alimente?! Cine le aduce medicamente?! Sunt oameni în vârstă a căror viaţă depinde de o reţetă. Nu toţi au copii sau rude în apropiere, care să îi poată ajuta", a scris Ciolacu într-un mesaj pe Facebook, potrivit Agerpres.

El a adăugat că este nevoie "de un mecanism real, aplicabil la nivel local", prin care aceşti oameni să fie sprijiniţi, pentru că nu toate autorităţile locale au capacitatea reală de a asigura o asistenţă eficientă, în lipsa altor măsuri de suport.

"Voi discuta cu primarii şi cu preşedinţii de consilii judeţene pentru a vedea ce trebuie făcut urgent pentru a nu trece la alte tragedii, cu bătrâni înfometaţi sau lipsiţi de tratament medical", a încheiat Ciolacu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
noroc cu holera galbena ca i-a adus pe fratii nostri mai bruneti inapoi din Italia
0
1
Ce va mai fute grija pe voi de oamenii batrani!!
1
1
Comunistilor mari demagogi sunteti, nu ati prevazut si achizitionat nimic, in caz de pandemie.Raul acesta vine tot de la fratii vostrii comunisti chinezi.Rusii consimt.
0
1
de ce grija statului ? nu ei ne au crescut ? nu ei s au chinuit cu noi ? rasplata noastra unde e?
1
0
Ce preocupat ai devenit in ultimul timp !
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218