REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ciolacu: PSD merge singur la aceste alegeri parlamentare

Ciolacu: PSD merge singur la aceste alegeri parlamentare

Replica API 16 septembrie 2020 | 00:00 1095

PSD va candida singur la alegerile parlamentare din acest an, nu va face alianţe, a declarat, marţi, preşedintele partidului, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu

"Am discutat cu colegii mei în ceea ce priveşte alianţele politice şi am luat hotărârea, fiind ultima zi în care pot fi înscrise la Biroul Electoral Central acorduri de alianţe politice, ca PSD să meargă singur la aceste alegeri parlamentare. Foarte mult a înclinat faptul că nu am avut nicio alianţă electorală pentru alegerile locale. După cum ştiţi, din Consiliul Politic Naţional fac parte, pe lângă preşedinţii de organizaţii, şi primarii de mari municipii şi preşedinţii de consilii judeţene, ei aflându-se în bătălii locale cu celelalte formaţiuni politice în judeţele pe care le reprezintă, şi cred că acest lucru a înclinat foarte mult, fiind adversari politici atât cu Pro România, cât şi cu ALDE, cât şi cu PPUSL", a spus Ciolacu la finalul şedinţei Consiliului Politic Naţional al partidului, scrie Agerpres.

El a adăugat că social-democraţii vor încerca să discute cu ceilalţi lideri politici alianţe post electorale.

"Am anunţat şi am primit votul colegilor mei pentru o alianţă post electorală locală cu Pro România pentru a creiona viitoarele majorităţi în interesul cetăţenilor la consiliile judeţene şi consiliile locale", a afirmat el.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CIOLACUL CU SUSAN MINCIUNA DE PSD ALIANTELE SUNT DEJA FACUTE DE TOTI PRIMARII PSD SI DE TOTI PRESEDINTII DE CONSILII JUDETENE DIN PSD PE CINE MINTI TU CIOLAC SUSAN MINCIUNA DE PSD PE POPORUL ROMAN FURAT LA MAXIM PRIN RECTIFICARI DE BUGETE ALE TARII AI ALOCAT SUTE DE MILIARDE DE LEI PENTRU BIROURILE POLITICIENILOR DIN TARA CU APARATURA ECHIPAMENTE SI..ETC IAR SANATATEA POPORULUI SE AFLA IN COMA IESITA DIN COMUN EDUCATIA ESTE IN COMA PROFUNDA IAR POPORUL NU MAI ARE DELOC VIITOR IN TARA ROMANEASCA DOAR PESTE HOTARE CA SLUGI SI SCLAVI..ETC AGRICULTURA MOARE PSD VA RUGAM PARASITI PARLAMENTUL ACUM P
1
0
singuri in doi aici il putem include pe taricianu care, obligatoriu nu trebuie sa-si piarda imunitatea, altfel-DETINUT va scrie pe el
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367