REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ciolacu: PSD nu va permite ca vreo mină să fie închisă

Ciolacu: PSD nu va permite ca vreo mină să fie închisă

Replica API 19 septembrie 2020 | 00:00 1303

PSD nu va permite ca vreo mină să fie închisă şi va face demersuri pe lângă familia social-democrată europeană să sprijine, la nivelul Comisiei Europene, alocarea de fonduri europene substanţiale pentru programele dedicate zonelor carbonifere în tranziţie, aşa cum este şi Valea Jiului, a declarat vineri preşedintele formaţiunii, Marcel Ciolacu, scrie Agerpres.

Sursa foto: Marcel Ciolacu / Facebook

"Locurile de muncă sunt esenţiale! Pentru oameni. Pentru economie. Nu şi pentru Guvernul Orban! Românii au nevoie de locuri de muncă, nu de vorbe goale şi bani europeni doar pe hârtie! Cu PNL la putere, România a atins recordul de peste 1 milion de şomeri, iar Hunedoara este unul dintre judeţele cele mai afectate. De aceea, PSD nu va permite ca vreo mină să fie închisă! Nici Lupeni! Nici Lonea! Vom face demersuri pe lângă colegii noştri din familia social-democrată europeană să sprijine la nivelul Comisiei Europene alocarea de fonduri europene substanţiale pentru programele dedicate zonelor carbonifere în tranziţie, aşa cum este şi Valea Jiului. Proiect pe care PSD l-a început încă din 2017 - Investiţii Teritoriale Integrate- ITI", a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că în Hunedoara foarte mulţi tineri şi-au început o afacere proprie prin Start-Up Nation, iar miercurea viitoare, la votul final din Parlament pe rectificarea bugetară, PSD "va suplimenta cu 400 milioane de lei'' acest program, ''pentru a-i susţine pe antreprenorii români abandonaţi de Guvernul PNL''.

''PSD trebuie să câştige alegerile în Hunedoara! Pentru ca niciun om de aici să nu mai fie ameninţat de conducerile PNL, aşa cum s-a întâmplat recent la Termocentrala de la Mintia", a susţinut Ciolacu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TARA MAMA ROMANEASCA,TARA CEA CU MULTI COPII, AU LASAT ORFANE MAME,PLECAND MULTI SI MULTE,SCLAVII LOCULUI STRAIN.SI GONITI PESTE HOTARE,DE PSD SI ALTI INAPTI,SA ADUCA CONDITII BUNE COPIILOR ROMANASI.PLING PARINTII ROMANIEI,PLING CE TOT E ROMANESC,CA SA DISPARA PSD-UL,DIN PARLAMENTUL ROMANESC.PLINGE ROMANIA MAMA FII EI PLECATI DE MULT,ISI ASTEAPTA MEREU IARA,FII TARII AI NIMANUI.
3
0
Ce mina sa inchizi cand industria miniera e la pamant?nu inchizi nicio mina ca nu mai sunt deschise niciuna.te n gura Ciolacuoe,esti mai prost ca Viorica.nu vom inchide nicio mina ca oricum le am pus cruce la toate.morti ma ti de kkt imbalsamat
10
0
Bravo "gogu" ! Super ! Apare ipocritul asta de ciolacu, SA CE, acum in campania electorala ?! Incredibil, cat tupeu si aroganta are! Si-au adus aminte de mine si mineri, tocmai ei, cei care au votat PENSIILE NESIMTITE, care si-au triplat salariile si votat pensii de parlamentari, si care au infometat pe romanii adevarati, pe cei care muncesc cinstit ? Dispareti mincinosilor, TRADATORILOR, INCULTILOR, neavenitilor, HOTILOR, PENALILOR! Ati furat DESTUL, ipocritilor.
11
0
Normal ..pentru ca nu mai e nici una deschisa idiotilor .Le-ati inchis pe toate voi si acum faceti pe salvatorii minerilor .
11
0
a fost vanduta de mult,toate partidele romanesti au pus umarul....mizeriilor
10
0
PSD IN FRUNTE CU ILIESCU VACAROIU NASTASE DRAGNEA PONTA CIOLACU VA INTREB DESCHIS CE INSTITUTII DE MINA DIN TARA ROMANEASCA PENTRU COLECTAREA CARBUNELUI MAI FUNCTIONEAZA UNDE SUNT ACELE SPITALE REGIONALE PROMISE DIN 2016 UNDE SE AFLA EDUCATIA DE MAXIMA CALITATE SI SCOLI MODERNE PENTRU COPII SI ELEVII ACESTEI TARI UNDE SUNT ACELE LOCURI DE MUNCA CA VA LAUDATI CU NIMIC ASTA ATI FACUT SI ACUM REPETATI IAR POEZIILE VOASTRE DE PSD SA NE PROSTITI NU SE MAI POATE DESPRE RECTIFICARE AM INTELES MINCIUNI PSD VA RUGAM FRUMOS SA PARASITI PARLAMENTU SUNTETI INCAPABILII TARII ROMENESTI DISTRUS DE VOI PSD
13
0
Inchide pensiile speciale pe care tu si ai tai le-au creat.
13
0
Trebuie adusi minerii la bucuresti si inscaunat dizidentul Nastase.
10
3
cum draq ti ai adus aminte de mineri tocmai acum in campania electorala ,esti prost sfatuit ,aia nu mai sunt de mult in tara,toti sunt in occident
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614