REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ciolacu: Responsabilitatea pentru situaţia în care se afla astăzi România aparţine Guvernului condus de Iohannis

Ciolacu: Responsabilitatea pentru situaţia în care se afla astăzi România aparţine Guvernului condus de Iohannis

Replica API 7 octombrie 2020 | 20:59 1338

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a susţinut că "responsabilitatea" pentru situaţia în care se află astăzi România "aparţine în integralitate Guvernului condus de Iohannis" şi apreciază drept "greţos" faptul că autorităţile dau vina pe români pentru că Guvernul "a scăpat total de sub control pandemia".

Marcel Ciolacu

"Responsabilitatea pentru situaţia în care se afla astăzi România aparţine în integralitate Guvernului condus de Iohannis, oricât de mult balet ar face preşedintele în fiecare miercuri, în încercarea disperată de a-i spăla pe Orban şi gaşca sa de hoţi şi incompetenţi. Să ai toată puterea, dar să dai vina pe români pentru că Guvernul tău a scăpat total de sub control pandemia este groaznic de greţos! Este prea mult!", a scris miercuri Ciolacu pe Facebook, scrie Agerpres.

Liderul PSD se întreabă dacă "românii sau Iohannis şi PNL au deschis şcolile fără nicio măsură de protecţie necesară".

"Românii sau Iohannis şi PNL au ţinut cu dinţii să fie alegeri, în aceleaşi şcoli nepregătite pentru pandemie?! Românii sau Iohannis şi PNL sunt de vină că, deşi sunt de 10 luni la guvernare, nu mai există stocuri de Remdesivir, medicament esenţial în tratarea coronavirusului?! Românii sau Iohannis şi PNL sunt vinovaţi pentru că nu se găsesc nici măcar vaccinurile antigripale?! Sau banalul Euthyrox? Românii sau Iohannis şi PNL sunt vinovaţi că achiziţia de ventilatoare a ajuns pe masa DNA şi nu în spitale, unde trebuia?!", a scris Ciolacu.

Liderul PSD a afirmat că românii sunt "adevăraţii eroi! Pentru că au făcut tot ce au putut să se protejeze".

"Aţi mers prea departe cu tupeul! Voi sunteţi singurii responsabili pentru fiecare dintre miile de persoane infectate în fiecare zi! Voi şi dorinţa bolnavă de a păstra cu orice preţ puterea! Românii sunt adevăraţii eroi! Pentru că au făcut tot ce au putut să se protejeze! Fără sprijin din partea DSP-urilor, fără niciun sprijin din partea guvernului, fără măcar o comunicare coerentă din partea autorităţilor! P.S. Problemele românilor sunt locurile de muncă, accesul la sănătate şi educaţie reală, siguranţă alimentară. Nu foamea voastră de bani şi putere!", a adăugat Ciolacu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu jegurile din psd am ramas la fel ca inainte de '89 Mai aveti doua luni si nu se va mai auzi nimic de voi ,deja ati plecat dupa PNTCD
2
0
PSD,CIOLACU.PURTATI CEA MAI MARE VINA SI VA FACETI VINOVATI DE PIERDEREA MIILOR DE SUFLETE UCISE DE COVID19 ATI CINTAT CU GLASURILE VOASTRE DE PSD IN MOTIUNI DE CENZURA SI CU HORE DE AMENDAMENTE LA ADRESA ACTUALULUI GUVERN IAR COVID19 JUCA RAZBOIUL DE UCIDERE UMANA SI VOUA NU VA PASA NU MAI DATI VINA PE ALTII POPORUL ROMAN STIE CINE SUNT VINOVATII CU VINA SABOTORII SANATATII POPORULUI ROMAN SUNT PSD,CIOLACU SI VA RUGAM FRUMOS NOI POPORUL ROMAN SA PARASITI PARLAMENTUL ROMANIEI NU ATI FOST DE FOLOS POPORULUI ROMAN PSD NE-ATI OMORIT NE-ATI INFOMETAT MULT JOS PSD JOS PSD JOS PSD JOS PSD JOS PSD UU
7
0
Bai Blanosule,decand a aparut COVIDul in Romania de cate ori a sustinut PSDeul masurile restrictive luate de guvern pentru oprirea raspandiri COVIDului in tara?,mai Ciolacule PSDisti au fost mereu pentru cat mai multa libertate ca sa fitzi pe placul lumi ori oprirea raspandiri se face prin restrictii care nu sunt pe placul oamenilor. Asa ca mucles ma imbarligatorule ieftin.
5
0
Mai tigane lingurar tu ai sa faci Craciunul pe banca de rezerve a Ciumei Rosii.
5
0
Lasa ca nici voi nu sunteti usi de biserica!
4
0
El pune piedici guvernului ,tot el acuza. Dezgustatoare fiinta.
9
2
omul are probleme grave cu inima,sfatul meu e sa se ocupe de sanatate
11
4
va castiga alegerile ,precum primarul ala din Deveselu.
10
4
Hopa, au aparut psdisti fete mari. Nici usturoi nu au mancat, nici gura nu le miroase. Cred ca tot Orban e de vina ca unele tari: Israel, Cehia, Slovacia ... sunt de mult in stare de urgenta
12
6
du te ma cretinule si stai tu cu mamica ta in carantina! si ia si toti diasporezii care au adus infectia asta in tara
6
10
asta e ala careurla in mai cand ccr a ridicat carantina ca rumanii sunt responsabili si ca nu i nevoie de restrictii. acum urla invers. pai, cum e coane?
9
6
nici amici psd-sti nu cred basmul ei sustin ca s-a gresit cand au vrut sa-l scape pe dragnea iar votul a fost negativ si nu neaparat ca ar fi fost pnl mai buni
5
5
tu chiar crezi ce scrii??
6
5
strangeti si voi niste bani , si cumparati-i lui Ciolacu-omul cavernelor un aparat de ras !
13
8
SA imi SUGI PULA mie si guvernului meu de CACAT
7
12
Cilacul spune lucruri trasnite ,dupa 30 de ani au distrus tara asta ai tupeu s-a debitezi prostii
16
11

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367