REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ciolacu: S-a întors PDL cu austeritatea; băgarea forţată a României în şomaj nu este o soluţie

Ciolacu: S-a întors PDL cu austeritatea; băgarea forţată a României în şomaj nu este o soluţie

Replica API 10 aprilie 2020 | 00:00 1107

Marcel Ciolacu

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi că "PNL nu mai există, s-a întors PDL cu austeritatea" şi a afirmat că "băgarea forţată a României în şomaj" nu este o soluţie.

"PNL nu mai există. S-a întors PDL cu austeritatea! În 2010, experimentul austerităţii şi-a dovedit eşecul! A-l repeta acum înseamnă (...) ticăloşie şi interese ascunse sub umbrela stării de urgenţă. La fel, nu reeditaţi scenariul prost prin care aţi învrăjbit atunci privatul contra statului şi invers! Nu distrugeţi din nou România ! Dacă nu ştiţi ce şi cum să faceţi, luaţi exemplul de la celelalte state! Toate injectează munţi de bani în economie pentru a-şi salva atât sistemul privat, cât şi producţia internă. În plus, toate promovează soluţii sociale concrete şi curajoase pentru toate categoriile afectate. Băgarea forţată a României în şomaj nu este o soluţie, chiar dacă e tot ce aţi putut găsi", a scris Ciolacu pe Facebook, scrie Agerpres.

El a adăugat că încet, încet poporul începe să vadă "adevărata faţă" a celor de la guvernare.

"În timp ce îi ţineţi pe români în case - fără să îi şi testaţi - românii văd cum faceţi angajări pe şest, camarila de partid fiind abonatul unic. În timp ce privatul este omorât cu bună ştiinţă, românii văd că firmele voastre de partid cresc prin achiziţii total netransparente şi din ce în ce mai controversate. Nu sunteţi veşnici! Nu veţi scăpa de răspundere", a mai afimat Ciolacu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sictir, blanosule! Cat tupeu ai, tu cu gasca ta de hoti, mincinosi si penali! Nu iti este rusine! Tu vorbesti, tu cu ponta si tariceanu, v-ati aliat... pardon, v-ati inhaitat, Sa Ce !? Tradatorilor, traseistilor, distrugatorilor, HAHALERELOR ! Numai la voi v-ati gandit: salarii triplate, pensii speciale, vacante platite din banii nostri, amantlacuri, hotii si dezinformari. Apropo... ce face madam pintea SPAGARA, hoata si mincinoasa, cea care a distrus sistemul sanitar ??
2
0
tradatori de neam si tara pusi pe furat !mai e un pic si romanii vor iesi in strada impotriva palnului diabolic pe care il orchestrati.SLUGI SI NEMERNICI
1
2
Sica mandolina si Uniunea Scufundati Romania de 5 luni se pregatesc de alegeri sa ajunga pe repede inainte la ciolan. Acum si-au dat seama ca i-a prins epidemia nepregatiti. Au inceput sa fuga ca sobolanii. Primul a fost vajnicul ministru al sanatatii Costache. Ii propun lui Sica sa invite diasporezii sa faca Pastele impreuna la el acasa.
1
2
Ciolacu este un semidoct care patroneaza un partid de hoti antiromani. muye psd!
7
4
Guvernatilor, parca sunteti surzi si orbi : nu vedeti, nu auziti cum electoratul cere de ani de zile anularea tuturor pensiilor speciale, anularea indemnizatiilor revolutionarilor, deportatilor, etc., plafonarea salariilor nete la 5.000 de lei si a pensiilor la 4.000 lei ? Nu reduceti in masa salariile celor care muncesc cinstit. Va pierdeti electoratul si dispareti ca partid.
11
1
Ai umplut birourile cu taietori de frunza ....si acuma plangi de mila lor ?Romania are de 2 ori mai multi functionari decat Germania ! Cum explici asta savantule..?
8
3
e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune... tu vorbesti de investitii majore in economie? pai cati bani ati lasat la buget nemernicilor...
7
4
Apropo de marcel ciorapu , am ramas iar fara detergent
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102