REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ciolacu: Sistemul STS a fost implementat; Parlamentul este total funcţional în acest moment

Ciolacu: Sistemul STS a fost implementat; Parlamentul este total funcţional în acest moment

Replica API 9 aprilie 2020 | 00:00 985

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că a fost implementat sistemul STS pentru şedinţele ţinute pe perioada stării de urgenţă, iar Parlamentul este "total funcţional" în acest moment.

"Eu am stat până acum la Parlament. Vreau să vă anunţ că sistemul STS a fost implementat, iar Parlamentul este total funcţional în acest moment. Nu mai există nicio discuţie", a spus Ciolacu la Antena 3, scrie Agerpres.

El a adăugat că toate partidele parlamentare, cu excepţia PNL, vor colabora în Parlament pentru a se lua măsuri în lupta în lupta cu coronavirusul.

"Am făcut acel apel la o întâlnire între toţi liderii de partide parlamentare. Toată lumea a răspuns acestui apel, cu toţii am făcut o videoconferinţă, am stat de vorbă despre această situaţie, că nu mai există niciun fel de colaborare între Guvern şi Parlament. Domnul Orban este singurul lider de partid care a lipsit de la această videoconferinţă. Nu a fost nimeni din partea PNL.(...) Am stabilit să îi trimitem o scrisoare deschisă domnului prim ministru, să ia act că dorim o colaborare instituţională între Guvern şi Parlament semnată de către toţi liderii politici", a menţionat Ciolacu.

Ciolacu a afirmat că, dacă premierul "nu intră într-un cadru instituţional, normal, aşteptat de către români", parlamentarii PSD vor continua să iniţieze legi economice, adăugând că este deja pregătit un pachet care va fi promovat în această săptămână de mai mulţi lideri politici.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Taiati odata pensiile speciale si toate celelalte indemnizatii date aiurea revolutionarilor, deportatilor, sportivilor, etc. Nu o mai lungiti atata. Veti ramane fara electorat. Taiati salariile si pensiile foarte mari. Plafonati tarifele notarilor, avocatilor, arhitectilor, cadastristilor care in prezent pur si simplu ne jefuiesc.
0
0
Anularea tuturor pensiilor speciale, anularea indemnizatiilor revolutionarilor, deportatilor, etc., plafonarea salariilor nete la 5.000 de lei si a pensiilor la 4.000 lei ? Nu reduceti in masa salariile celor care muncesc cinstit.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614