REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ciolacu spune că este vina lui Victor Ponta că nu s-a făcut alianţa pentru Bucureşti

Ciolacu spune că este vina lui Victor Ponta că nu s-a făcut alianţa pentru Bucureşti

Replica API 30 septembrie 2020 | 00:16 1725

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marţi că Victor Ponta este vinovat de faptul că nu s-a făcut o alianţă a partidelor de stânga pentru alegerile locale la Bucureşti, dar a adăugat că va colabora cu acesta în continuare.

Marcel Ciolacu

Întrebat, la sediul central al PSD, dacă mai este loc de colaborări post electorale cu Victor Ponta după declaraţiile pe care le-a făcut Gabriela Firea despre acesta, Ciolacu a spus: "Bineînţeles că sunt discuţii (despre alianţe - n.r.). Noi avem un acord politic pe care îl respectăm. (...) Doamna Firea a avut o opinie personală în ceea ce îl priveşte. Este dreptul domniei sale. Ei nu vin în PSD, nici domnul Ponta, nici domnul Negoiţă. Asta nu înseamnă că nu avem o colaborare politică".

El consideră că vina pentru faptul că nu s-a făcut alianţa pentru Bucureşti a partidelor de stânga aparţine lui Victor Ponta. "Dacă doriţi punctul meu de vedere foarte clar - a lui Victor Ponta", a spus Ciolacu, scrie Agerpres.

În legătură cu invitaţia pe care i-a făcut-o lui Robert Negoiţă "să se întoarcă acasă", adică în PSD, preşedintele social-democraţilor a spus: "Eu am făcut o propunere publică, considerând că domnul Negoiţă este un primar de stânga şi în continuare am considerat acest lucru. Am văzut că domnul Negoiţă nu doreşte acest lucru. Îi urez succes".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Faceti aliante cu Ponta,poate mai castigat un procent-doua!Intre Ponta si un capac de WC,votez capacul!
3
0
nu ciolacule asta este nivelul vostru, asteptati data de 6 decembrie si atunci ajungeti unde va este locul- la puscarie, CE credeati voi ca daca sarma in fund dadea ca si voi pomeni electorale- sunteti zero barat- multa dreptate are detinutul draknea care a spus ca el a adus mortii la vot, dar ca un mort sa ajunga primar nu si-a imaginat
2
2
are inceput de sfarsit..pana la anul e gata
4
1
Anuleaza in Parlament pensiile speciale. Nu mai da din gura aiurea.
9
1
Da ma boule ai dreptate,Firea G.a facut o gramada de lucruri bune pentru Bucuresteni dar a pierdut alegerile din cauza lui V.Ponata care nu a facut alianta cu voi. Ma blanosule daca facea lucruri bune Firea nu pierdea in Bucuresti nici Fagadau in Constanta pentru ca ce fac primari se vede,nu veniti voi cu minciuni in campania electorala si uita toti votanti de primari hoti, corupti si tupeisti.
11
2
steliane vezi ca te-au fraudat capusele ca la bucuresti sectorul unu ! cere renumararea voturilor !!!
0
2
Primariile se gospodaresc singure de obicei ,primarul e doar cu pixul,cit despre diaspora si servicii gresiti,o sa spuneti ca maine poimine,noi din afara vam vindut fabricile si uzinele,nu nastase si altii.
3
1
tu esti pesedeu ? Zi merci ca incet dar sigur dispar infractorii. Cu sau fara parnaie. Cum adica sa se reinventeze ? Muia de rigoare !!!
3
3
A faultat Dragnea si Tariceanu care nu au sprijinit proiecte precum soseaua de centura si autostrazi si retelele de termoficare. ALDE a distrus prin faptul ca nu a facut nimic pentru incalzirea oraselor. Au fost votati si si-au batut joc de oameni. Acolo au pierdut. Iar unul ca ponta va fi in continuare in politica. Raspunde bine la diferite "cerinte". Pesedeii ar trebui sa profite ca baronii au pierdut si sa devina altceva decat coruptii care au fost pana acum. Sa se reinventeze modern ca si-au dat cu stangu in dreptu.
6
1
Urmarindu-i ultimele evolutii, consider ca Ponta e cea mai mare curva din politica romaneasca. Acum, bag seama ca aspira la fotoliul prezidential in 2024. E cretin? Cine p---a ma-si il voteaza? Din postura de cocota in politica, cine s-ar alia cu un individ atat de alunecos?! Eu n-as avea incredere sa innoptez intr-un loc pustiu cu creatura asta. Mi-ar lua gatul fara remuscari, daca asta i-ar aduce un cat de mic avantaj sau daca astfel si-ar indestula egoul...Ceea ce mi se pare ciudat e ca-si gaseste totusi fraieri care sa-l urmeze. Se vede treaba ca de naivi nu ducem lipsa...
12
1
Pai cum dracu, cand nu stim sa pierdem dam vina pe altii! Uita-te in gradina ta, analizeaza certurile televizate dintre voi cei din PSD si apoi vezi daca e vina altuia!
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920