REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ciolacu: Statutar, Liviu Dragnea nu mai poate să fie membru de partid

Ciolacu: Statutar, Liviu Dragnea nu mai poate să fie membru de partid

Replica API 29 martie 2021 | 00:00 1358

Liviu Dragnea nu mai poate fi membru al Partidului Social Democrat, după ce va ieşi din închisoare, a afirmat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, adăugând că fostul lider social-democrat nu l-a sunat niciodată să îl întrebe dacă va fi primit sau nu înapoi în partid.

Marcel Ciolacu

"Nu sunt specialist. Statutar, domnul Dragnea nu mai poate să fie membru de partid", a declarat Ciolacu, duminică, la Prima TV. El a apreciat că discuţia referitoare la revenirea lui Dragnea în PSD este o "temă falsă".

"Domnul Dragnea nu m-a sunat niciodată din închisoare să mă întrebe dacă îl primesc în PSD sau nu. E o temă falsă. Ce vă pot spune e că îmi pare rău că domnul Dragnea e în acest moment în închisoare", a spus Ciolacu, scrie Agerpres.

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv, în mai 2019, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la trei ani şi jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Teleorman.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine ca moistul de primar din Navodari, coleg cu acest pisedist analfabet, se plimba pe plaja si asteapta aplauze. Sper sa-l vad coleg de aer curat o ora pe zi cu alt moist pe nume Dragnea cat mai curand.
1
0
mafiot nu vrea sa vina tatukul inapoi.Frica iese din el ca barba aia de gorila nespalata.Se aplica la toate partidele romanesti.Orban l-a executat pe draga stolo,base pe roman,barna pe neicusorul si etc
1
0
cetatene mereu te-am suspectat ca esti pesedis si mai esti si prost .Individul e un infractor si a furat din bani publici ce e asa de greu de inteles .A ajuns milionar de la berea indoita cu apa pe care o vindea la tara ? de unde insula si ferme de porci si hotel si milioane de euro ? osinza ala de fisu de unde are bani ca nu a lucrat o secunda in viata lui
8
0
Condamnat si executat la ordin. Nu imi place deloc Dragnea dar e clar ca deranja. Ma mira ca executiile astea nu se fac cu cap, erau multe motive legale ca sa fie pedepsit dar motivatia procesului sau e de tot rasul
1
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614