REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ciolacu susţine că Planul de relansare economică al Guvernului este copiat din programul de guvernare al PSD

Ciolacu susţine că Planul de relansare economică al Guvernului este copiat din programul de guvernare al PSD

Replica API 2 iulie 2020 | 20:30 1099

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că mare parte din Planul Naţional de Investiţii şi Relansare Economică, elaborat de Guvern, copiază programul de guvernare al social-democraţilor.

"Este evident că este copiat programul (Planul Naţional de Investiţii şi Relansare Economică - n.r.), vi-l dau pe cel din 2016 şi îl comparaţi şi veţi vedea - este copiat. Culmea, sunt copiate şi anumite pasaje pe care deja PSD le-a realizat", a afirmat Ciolacu, într-o conferinţă de presă.

El a reiterat intenţia PSD de a depune o moţiune de cenzură în Parlament, dar nu a spus când se va întâmpla acest lucru.

"În ceea ce priveşte moţiunea de cenzură, vă spun că vom depune o moţiune de cenzură. Mai mult decât atât, această moţiune va trece. Când vom depune moţiunea de cenzură, cu ce program economic vom veni pe termen scurt, până la alegerile generale, pe care să îl expunem atât românilor, colegilor din Parlament, dar nu în ultimul rând preşedintelui Iohannis când va lua decizia pe cine desemnează prim-ministru - este totuşi atributul meu şi al colegilor mei de a lua această decizie în interiorul partidului", a menţionat liderul PSD, scrie Agerpres.

Ciolacu a afirmat că este constituţională depunerea unei moţiuni de cenzură în sesiune extraordinară.

Preşedintele interimar al PSD a participat miercuri, alături de primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, la inaugurarea Pieţei agro-alimentare Progresul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti turmentat? Cine te-a invatat la scoala Limba Romana????
0
0
domnule Ciolacu ti-a furat PNLul programul de guvernare s-au la-i dat tu PNLului cind o fi la vot in parlament sa votezi si tu ajunge domnule Colacu dati demisia cu tot PSD-ul si plecati ca nu mai aveti rost pe lume decit sa faceti scandaluri eftine cumparativa oameni capabili cu SNSPAURI FACUTE MU SPAGUITE daia care nu au locuri de munca si stau acasa din cauza stiti voi cui demisiile
2
1
Bai idiotule puteai sa reclami P.N.Listi daca in programul lor se regaseau realizarile P.S.Deului dar asa ce vrei tu sa spui,ca nu pot si alti sa repete promisiunile voastre?,mai incet cu merite pentru programe ma boule pentru ca li s-a acrit romanilor de programe si promisiuni.Auzi idiotu se lauda cu programul PSD,program cu care i-a mintit pe prosti care i-au votat pentru ca realizarile din program nici nu mai conteaza daca minciunile"programul"si-au atins scopul.
4
1
Ala prin care ati dat pensii speciale la niste profitori ? Si prostii sa munceasca pentru ele ?
3
1
Mai, INTERIMATULE, iar te bagi in seama ?! Ce CREDIBILITATE ai, aveti voi ciumatilor, voi care ati distrus economia, ati furat, ati mintit, ati TRADAT ?? Hotilor si penalilor, RUSINE sa va fie! L-ati "uns" pe badalau ?? Astea va sunt "valorile" ?! Vai de voi, incompetentilor! Veti deveni istorie, da.
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614