REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ciolacu: Toţi parlamentarii PSD vor dona 50% din indemnizaţii pentru achiziţia de echipamente medicale

Ciolacu: Toţi parlamentarii PSD vor dona 50% din indemnizaţii pentru achiziţia de echipamente medicale

Replica API 26 martie 2020 | 00:00 986

Marcel Ciolacu

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că toţi parlamentarii social-democraţi au decis că vor dona 50% din indemnizaţiile lor pentru a sprijini achiziţia urgentă de echipamente medicale de maximă necesitate.

"Mă bucur că toţi colegii mei au înţeles că în această perioadă trebuie să fim solidari. Toţi parlamentarii PSD au decis că vor dona 50% din indemnizaţiile lor pentru a sprijini achiziţia urgentă de echipamente medicale de maximă necesitate", a anunţat Ciolacu, într-un mesaj video pe Facebook, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, care s-a desfăşurat în sistem de videoconferinţă, scerie Agerpres.

El a adăugat că a discutat cu colegii săi din teritoriu şi despre măsurile pe care autorităţile locale le pot implementa şi despre problemele cu care se confruntă.

"Singurul ajutor pe care Guvernul l-a acordat în majoritatea judeţelor s-a rezumat la 50 de costume de protecţie şi în jur de 100 - 200 de măşti pentru medici, necesarul pentru o zi, iar majoritatea spitalelor nu au teste pentru coronavirus", a susţinut liderul PSD.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dute ba in poola noastra de analfabet pesedist.
2
2
sunt cateva personaje care tot ies si dau declaratii si care mai bine ar sta ascunsi.Domnul Presedinte este primul care ciripeste ca un canar in calduri,Ciolacu si Barna nu se mai satura de facut promisiuni si Orban de cate ori deschide gura imprastie o duhoare in toata tara insuportabila.Demisia este cea mai buna optiune pt. tara.Plecati ca ne ia durerea de cap cu voi.
0
3
praf in ochii prostilor sa doneze salariu toti banii pe o luna pe care ii castiga si asa nu ii merita au vazut ce au facut cei din croatia si hop si ei ti se face sila
1
1
Nu cumva sunt doar vorbe ? Vrem sa publici lista cu cei care au donat si suma respectiva.
2
1
Smecherii comuniste.
2
1
Indemnizatiile sunt mai mici decat veniturile!
4
1
Propaganda
4
2
Cam putin, la cat ati furat, mintit si distrus ! Apropo.... Ce prestati acum ciumatilor, voi, cu partidul sponsorizat de la buget, din impozitele noastre ?! Timpul trece, leafa merge... suntem bugetari, cu salarii mari, ne place...daa..... Vedeti ce este la privat ?? Luati aminte, luati LUMINA, cat nu-i prea tarziu !
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218