REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Ciolacu va cere excluderea din partid a celor trei colegi „îmbolnăviţi“: Nu e niciunul bolnav

Ciolacu va cere excluderea din partid a celor trei colegi „îmbolnăviţi“: Nu e niciunul bolnav

Replica API 1 septembrie 2020 | 00:00 1244

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că va propune Consiliului Politic Naţional al partidului excluderea celor trei colegi care nu au venit la Parlament pentru votarea moţiunii de cenzură şi care au invocat probleme legate de coronavirus, Ciolacu adăugând că niciunul dintre ei nu este bolnav.

Marcel Ciolacu

Întrebat, la Palatul Parlamentului, dacă a luat legătura cu colegii săi care au invocat probleme legate de noul coronavirus, Ciolacu, şef al Camerei Deputaţilor, a spus: "Care colegi? Cei trei îmbolnăviţi? Domnul Potor, domnul Rădulescu şi doamna Carmen Dan. Dacă tot forţăm aşa lucrurile, am să propun Comitetului Politic Naţional excluderea celor trei foşti colegi ai mei. (...) Nu e niciunul bolnav".

Ciolacu a mai spus că în cazul în care nu este cvorum de şedinţă în urma apelului nominal, votul şi dezbaterea la moţiunea de cenzură vor fi reprogramate.

"Ca să lămurim de ce a fost nevoie de apel nominal, că am tot văzut această discuţie aprinsă: deoarece este sesiune extraordinară, Biroul permanent reunit are atributul de a convoca sesiune extraordinară. Atributul ordinii de zi este al plenului reunit. Când am deschis şedinţa, au fost prezenţi 170 şi atunci este nevoie de apel nominal, să avem prezenţa pentru a aproba ordinea de zi", a menţionat el, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum v-a scapat Iliescu putin din ochi, cum Dragnea a ajuns la puscarie, Ponta a ajuns dat afara, Ciolacu joaca alba neagra in Parlament, iar Carmen si Mitralera va vind voturile, halal psd.
3
1
oare, in cazul acesta, functioneaza zicala'' cainele nu pleaca de trai bun de acasa''?- ce zici ciolacule, ai vrut mare ai ajuns , dar sa vezi cat de mic poti sa ajungi, tintica rabdare
5
0
Ai dreptate! Singurul bolnav esti tu! Ce ar fi sa te autoexcluzi din partid, si sa stai in izolare pana te chemam noi inapoi!!
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218