REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ciolacu: Voi plăti amenda pentru masa de la Sărata Monteoru. Orban foloseşte Poliţia în scopuri politice

Ciolacu: Voi plăti amenda pentru masa de la Sărata Monteoru. Orban foloseşte Poliţia în scopuri politice

Replica API 26 octombrie 2020 | 00:00 1644

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că va plăti amenda cu care a fost sancţionat după ce a participat la o masă la un restaurant din Sărata Monteoru fără să respecte regulile de distanţare, însă consideră că premierul Ludovic Orban foloseşte Poliţia "în scopuri politice".

"Orban şi ai săi folosesc Poliţia Română în scopuri politice. Este o ruşine! Asta arată cât de disperaţi sunt şi cât de jos au ajuns. Nu am văzut nicio conferinţă de presă a Poliţiei atunci când Orban şi miniştrii săi beau şi chefuiau la Guvern, în timp ce românii erau închişi în case. Nici când liderii PNL făceau paranghelii şi reuniuni politice cu sute de persoane. În fapt, lucrurile stau aşa: judeţul Buzău este în scenariul verde, fapt pentru care este permisă operarea restaurantelor la interior. De asemenea, conform legii, la masă nu este obligatorie purtarea măştii. Am luat masa împreună cu familia mea, iar, la un moment dat, au venit mai mulţi colegi la masă cu noi. Ştiu că nu ar fi trebuit să se întâmple acest lucru, chiar şi pentru câteva minute", a scris Ciolacu, pe Facebook, potrivit Agerpres.

El a adăugat că a transmis duminică dimineaţă Poliţiei toate datele celor care au fost la masă cu el.

"Voi plăti amenda. Este o regulă pe care trebuie să o respectăm toţi. Dacă PNL s-ar concentra pe combaterea pandemiei, aşa cum se concentrează şi pe Opoziţie, atunci probabil că România nu s-ar fi situat astăzi în cele mai negre topuri europene la nivel de pandemie", a completat liderul PSD.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo limbistii nostri fiti pe faza cu limbile voastre aspre ca polizorul.Distrugeti ciuma rosie cu limbile voastre ca smirghelul.Succes ! Sa va dau salamul in gura, sunteti baieti de batatura si luati totul prin gura
0
2
Anuleaza pensiile speciale. Altfel ai sa vezi - ciuciu - voturi.
1
0
Daca schimbi in comentariul tau PSD cu PNL USR o sa vezi ca se potriveste tot la fel de bine, dar tu esti doar un spalat pe creier nu vezi adevarata realitate!! de primul ce sa mai zic...limbajul il da de gol!!!
2
2
Minciuna are picioare scurte , daca mai sustii neadevaruri s-ar putea sa ramai infirm. Si s-ar putea ca partidul sa te abandoneze.De la maretie la decadere nu mai urci,te prabusesti in gol.Ai intors-o ca la Ploiesti, doar pentru prosti.Unii mai au creier, dar din pacate sunt putini.
1
0
Sa votezi un partid precum PSD...spune totul despre nivelul la care ne aflam ca popor. Numai lipsa oricaror repere morale si lipsa discernamantului poate conduce la votarea unui partid de hoti, imorali, mafioti. Din pacate acesta este nivelul nostru ... Pacat!
5
4
Mortii ma-tii de pesedist imputit. Ciumati nenorociti.
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218