REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Ciolacu: Vom depune o moţiune de cenzură şi va trece sută la sută

Ciolacu: Vom depune o moţiune de cenzură şi va trece sută la sută

Replica API 13 iulie 2020 | 00:00 867

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că social-democraţii vor depune o moţiune de cenzură la adresa Guvernului Orban şi demersul va reuşi "sută la sută", precizând că momentul când va fi iniţiat demersul va fi stabilit într-o şedinţă a CExN după discuţii cu liderii celorlalte partide parlamentare care nu susţin Executivul.

Marcel Ciolacu

"Nu este nici prima nici ultima oară, vom depune o moţiune de cenzură şi va trece sută la sută această moţiune. Depunerea moţiunii de cenzură ţine de mai mulţi factori, în primul rând să treacă. Eu am spus că, în momentul în care vom depune moţiune de cenzură, moţiunea de cenzură trece sută la sută. Momentul (depunerii - n.r.) este o decizie politică şi se ia într-un for politic, respectiv în Comitetul Executiv al partidului şi în discuţii cu ceilalţi preşedinţi de partid cu reprezentare în Parlamentul României", a declarat Marcel Ciolacu, luni, într-o conferinţă de presă, întrebat dacă în CExN al PSD a fost luată vreo decizie privind depunerea moţiunii de cenzură anunţată de social-democraţi.

El a adăugat că, în acest moment, PSD are 204 voturi.

"Ca să treacă o moţiune de cenzură trebuie 230", a spus Ciolacu, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ciolacu, detinutul, viorica -elita ciumatilor care mai spera in spalarea catorva creere, ma indoiesc. Ati dovedit de ce ati fost in stare. Explica-mi ciolacule analfabet de ce de cand ati venit voi la guvernare ati anulat indexarea anuala la inceputul fiecarui an- cu inflatia?, traiesti cu impresia ca toti suntem analfabeti cavoi care primiti ordine de la cativa care au ceva peste trei clase?, voua chiar nu va este rusine?, si in mormant o sa aveti cosmaruri ptr bunastarea pe care ne- ati promis-o si v-ati acordato
4
1
Succes PSD!
1
5
Mai aveti alta grija?
6
1
Va dati seama ca dupa 30 de ani, inca sunt prosti care ii voteaza pe astia????? Au stat comunistii 45 de ani, acum ciumele astea securiste inca 45 de ani.
8
2
Veniti voi la guvernare sa vedem acum de ce sunteti in stare. Doar asa se pot convinge sustinatorii vostri ca sunteti buni doar de palavre.
7
0
Multa, multa, muie,maxima Ciumei Rosii !!
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218