REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ciolacu: Vom trece prin Parlament o lege privind amânarea ratelor până în septembrie fără dobânzi la dobânzi

Ciolacu: Vom trece prin Parlament o lege privind amânarea ratelor până în septembrie fără dobânzi la dobânzi

Replica API 30 martie 2020 | 00:00 916

Marcel Ciolacu

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, anunţă că săptămâna viitoare va fi trecută prin Parlament o lege care va oferi posibilitatea celor care au rate să obţină o amânare a acestora până la sfârşitul lunii septembrie fără "dobânzi la dobânzi".

"În România, ce fac Orban şi guvernul care a fost pus pentru a avea puteri depline şi a conduce? Mai nimic. Au dat o ordonanţă de urgenţă joi, care nici acum nu a fost publicată. În acest timp, oamenii sunt îngrijoraţi de ratele care vin peste ei, în condiţiile în care mulţi nu mai au salarii. Săptămâna viitoare vom trece prin Parlament o lege care va oferi celor care au rate o amânare până la sfârşitul lui septembrie. Şi fără să plătească dobânzi la dobânzi cum vrea #CîtuLucruriFantastice", a scris Ciolacu pe Facebook, scrie Agerpres.

El arată că în Marea Britanie guvernul a adoptat urgent măsuri pentru protejarea celor care au rate.

"Băncile deja procesează zeci de mii de cereri ale celor care au aplicat. De asemenea, acelaşi guvern ia măsuri pentru toţi cei care au fost disponibilizaţi, pentru că au fost închise nenumărate afaceri", adaugă liderul PSD.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tare grijuliu te-ai mai facut ! Nu ne vine sa credem !
1
1
Care parlament blanosule?! Voi mai aveti credibilitate?! Mincinosilor, hotilor, penalilor! Ati distrus, ati dezamagit, ati mintit. Vezi ce este in sistemul sanitar, condus de ministra voastra, madam Pintea: PENALA, SPAGARA, ipocrita !? Ce ati lasat in urma voastra ??
2
0
Pseudorevolutionalul, face valuri ca deobicei.Vorbeste dar nu spune nimic
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614