REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ciolacu vrea restricții pentru nevaccinați: 'Eu am un drept la viață'

Ciolacu vrea restricții pentru nevaccinați: 'Eu am un drept la viață'

Replica API 21 octombrie 2021 | 21:31 2470

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că susţine impunerea de restricţii persoanelor care nu doresc să se vaccineze anti-COVID.

Marcel Ciolacu

„Care e primul la drept e care-l avem, dreptul la viaţă sau dreptul de a nu avea certificat verde? Eu am dreptul la viaţă. Nu vrei să te vaccinezi, atunci intri în nişte rigori impuse ca să nu mă îmbolnăveşti pe mine, fiindcă eu am un drept la viaţă. Fiindcă nu vrei să te vaccinezi, trebuie să intri în anumite restricţii”, a afirmat Marcel Ciolacu, marţi seară, la Prima Tv, citează stiripesurse.ro.

Liderul social-democrat consideră că România nu a avut încredere în autorităţi în ceea ce priveşte vaccinarea din cauza ”dublei măsuri”, respectiv faptul că Guvernul a permis organizarea de festivaluri cu zeci de mii de oameni sau a unui congres cu cinci mii de participanţi, apoi a cerut oamenilor să ”stea în casă”.

Liderul PSD a catalogat drept ”o catastrofă” situaţia privind decesele înregistrate recent, din cauza COVID-19.

”Banii se găsesc în funcţie de priorităţile pe care ţi le alegi şi cred că sănătatea şi salvarea vieţii românilor sunt o prioritate. Economia, ştiţi, o mai dregi, mai amâni, mai intri în faliment, mai revii, intervine statul, îţi pierzi slujba astăzi, o regăseşti mâine. Dacă ţi-ai pierdut viaţa, s-a încheiat”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in sfarsit ai spus si tu un lucru inteligent!
2
1
Daca esti vaccinat f. Bine nu esti in pericol ca oricum tu dai covidu deci boala nu dispare tampitilor.
4
4
s-a ajuns aici pentru ca vaccinatii bolnavi umbla liber si imprastie covidul!! asta s-a si dorit!!! spitalele sunt pline si de vaccinat dar ordinul este sa ne se spuna!
11
8
Mars in MM de handicapat cu tinichea matii
13
13
citesc comentariile si inteleg de ce am ajuns aici. natiune de oligofreni. vaccinati-va rapid dobitocilor pt ca am ajuns de rasul lumii!
18
19
O tara de inculti si analfabeti. Eu i-as pune sa-si plateasca spitalizarea. Nu esti vaccinat, ok. Daca te imbolnavesti, plateste. Eu de ce sa nu am loc in spital din cauza lor?
18
24
Pai cum sa te imbolnavesti de la un nevaccinat daca tu esti vaccinat? Mai debraba se imbolnaveste un nevaccinat de la un vaccinat. Ca nu are protectie. Deci cei care ar trebui restrictionati sunt cei vaccinati. Iar raspunsul la intrebarea daca esti vaccinat sau nu trebuie sa fie tacerea. Asta este o treaba personala care nu trebuie divulgata nimanui. Opriti va din a imparti oamenii in categorii. Asta e o forma de segregare. Albi si negrii. Vaccinati si nevaccinati. Credeam ca s a renuntat demult la asta.
25
12
E hai ca mai e putin si vine aur la putere jegurilor ordinare
21
15
ca sa nu ma imbolnavesti pe mine, fiindca eu am un drept la viata .... adicatelea monser eu nevacinat nu am drept la viata cand sunt infectat de un vaccinat? ce chestie domnle
27
8
deci...daca tu tea-i vacinat de ce sa te imbolnavesc eu? si daca tu vqccinat esti la fel purtator ca un nevaccinat cum de iti permiti a ma imbolnavesti pe mine si mai ma si fortezi sa ma vaccinez ca sa nu te imbolnavesc eu cica,
28
13

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920