REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cioloş a făcut calendarul pentru noul guvern: Varianta cu PNL și cea fără PNL

Cioloş a făcut calendarul pentru noul guvern: Varianta cu PNL și cea fără PNL

Replica API 14 octombrie 2021 | 00:00 979

Dacian Cioloș, premierul desemnat, își exprimă speranța ca PNL și UDMR să accepte să continue negocierile pentru formarea unui guvern de coaliție.

Dacian Ciolos

„Sper să revenim la masa negocierilor, nu doar să ne spunem păsurile și supărările din trecut. Eu sper să avem mai multe întâlniri. Vom mai avea o întâlnire mâine. Eu am fost flexibil. Nu am avut nicio problemă să mă duc la sediul PNL, să mă duc fără echipa de negociere. Firesc ar fi fost să mă duc cu echipa de negociere”, a declarat Cioloș la TVR.

Premierul desemnat a stabilit deja termene pentru anunțarea echipei de miniștri și a programului de guvernare, în funcție de susținerea pe care ar putea sau nu să o obțină din partea PNL și UDMR.

„Noi în paralel lucrăm și la un program de guvernare pe care să îl propunem PNL și UDMR. Nu există pentru noi altă majoritate construită pe un program de guvernare. Ne pregătim pentru ca la începutul săptămânii viitoare să fim în măsură să propunem un program și un guvern. Sau dacă partenerii noștri potențiali de la PNL și UDMR vor dori să începem discuții serioase, până cel târziu la mijlocul săptămânii viitoare să putem să propunem un guvern și un program de guvernare. Asta ar fi soluția ideală, pentru că ar presupune o majoritate în parlament care să dea o perspectivă mai solidă guvernării în România”, a mai declarat Cioloș, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
doar daca faci o intelegere cu psd si aur ca sa-l suspendati pe tarul de la cotroceni... altfel in veci nu o sa renunte la cutu
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367