REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cioloș a ridicat vocea la Cristache în direct: 'Vreți să zăpăciți lumea de cap!'

Cioloș a ridicat vocea la Cristache în direct: 'Vreți să zăpăciți lumea de cap!'

Replica API 22 octombrie 2018 | 00:00 144

Dacian Cioloș, fondatorul Mișcarea România Împreună, a ridicat tonul la jurnalistul Ionuț Cristache, în direct la TVR 1, potrivit DCnews.ro

Deranjat de întrebările insistente venite de la jurnalistul Ionuț Cristache, Dacian Cioloș a ridicat vocea în direct, la TVR 1, la jurnalist.

”Vă rog să mă ascultați!” a spus răspicat fostul premier tehnocrat.

Ionuț Cristache a fost vizibil contrariat de reacția lui Dacian Cioloș. Fondatorul MRÎ a continuat: ”Săriți de la una la alta, vreți să zăpăciți lumea de cap”. Nu e prima oară când i-a spus asta, și la începutul emisiunii, când Ionuț Cristache voia să-i pună o întrebare de urmărire, deranjat că l-a întrerupt, Dacian Cioloș i-a spus, tot pe un ton ridicat: ”Dar haideți să terminăm ideile, că sărim de la una la alta”.

În continuare, vorbind despre Legile Justiției, Dacian Cioloș a venit cu o idee inedită: ”Tot ce a fost modificat de un an și ceva trebuie abrogat”.

”Eu vă întreb cu grijă acum să nu vă mai supărați” a spus, ulterior, în emisiune Ionuț Cristache.

”Firesc e să nu-mi răspundeți nervos când vă întreb” a mai spus Ionuț Cristache, în cadrul emisiunii. Cioloș a transmis, iar: ”Să nu mai treceți de la un subiect la altul”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poti sa-mi spui si mie ce numar poarta "legea conversatiei"? Boule, aceea era o discutie, nu o conversatie - daca poti face diferenta - iar Ciolos n-a apucat sa dea o "lege a conversatiei" cata vreme a fost prim-ministru. Ce deduc e ca un prost ca Ciolos nu putea avea decat un alt prost care sa se extazieze in fata acestui pigmeu politic...
0
0
Simpatia lui Cristache - fost angajat al Latrinei3 - fata de PSD si fata de politicieni antiDNA este de notorietate!!! forte bine i-a facut !
0
1
Cristache pe banii publici trimis acolo la TVR de la Antena 3 a securistului PSD Dan Voiculescu
1
2
In fiecare zi care trece , se vede cati cretini , cati bolnavci mintal avem ! Pai ba jegosilor , cum puteti sa vorbiti asa urat de CIOLOS , care a fost ministru Agriculturii , Prim Min Romaniei si un excellent Comisar European pe problem de agricultura ? Toata Europa il apreciaza , doar o gloata de nespalati , de redusi mintal care asteapta ajutoare sociale de la PSD ,nu l vor !Jegisi ordinari care sunteti ! Mars la munca cinstita !
2
7
am vazut si alti invitati la aceasta emisiune care chiar daca au fost deranjati de intrebari au fost muuuult mai inteligenti decat mult laudata marioneta ciolos si pentru cei car il sustin le amintesc ca a fost la putere si a fost zero barat
9
5
cristache e un bou care nu cunoaste legea conversatiei. Se baga in vorba ca un animal fara sa lase omul sa-si termine ideile. Iar ciolos apare ca un zeu in comparatie cu toti oltenii hoti din parlament. Multa muie postacilor pesedei lingai ! Muie dragnea, muie pesede !!!
10
5
Inca vreo 2-3 emisiuni de-astea si pana si fanaticii cu o urma fina de inteligenta isi vor da seama cat si ce poate rahatul asta tradator cu fatza mancata de propria-i ticalosie. Mutantul asta va fi presedintele Romaniei cand mi-oi vedea eu ceafa fara oglinda.
12
9
Un popor needucat nu poate alege un om inteligent. Ciolos e un prost, o marioneta analfabeta si cred ca poate castiga alegerile in tara asta de prosti in care avem ca presedinte un animal prost si necuvantator si ca premier o maimuta care aspira catre o nevertebrata.
11
6
Ciolos va fi presedintele sau premierul Romaniei.Labagii si curvele cu palarii sa mai astepte cam 2000 de ani pana isi vor vedea coroana...la muzeu
22
17
Aveam o parere foarte buna despre Ciolos, imi placea mult, mi se parea un profesionist, dar odata cu trecerea timpului se pare ca nu este decat o unealta, o sageata proasta, care face jocurile altcuiva. Uite asa se intampla cand cineva ne castiga increderea, votam si dupa, suntem dezamagiti.
16
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218