REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cioloș: Aceste zile nu sunt numai despre abrogarea unei OUG, ci despre o societate matură și moralitate

Cioloș: Aceste zile nu sunt numai despre abrogarea unei OUG, ci despre o societate matură și moralitate

Replica API 6 februarie 2017 | 00:00 343

Fostul premier Dacian Cioloș susține că românii au ieșit în stradă pentru apărarea democrației și a statului de drept, precizând că aceste zile nu sunt numai despre abrogarea unei ordonanțe de urgență, ci despre o societate matură și moralitate.

"Nimeni, niciodată, nu va mai putea guverna pe ascuns în România. Sute de mii de români au ieșit în stradă pentru apărarea democrației, a statului de drept, pentru o justiție puternică și pentru o societate bazată pe valori. Sute de mii de români cer o Românie cinstită, deschisă, europeană", a scris Cioloș, duminică, pe Facebook.

El a afirmat că sute de mii de români cer o altfel de guvernare, una onestă, transparentă, numai în slujba cetățenilor.

"Aceste zile nu sunt numai despre abrogarea unei ordonanțe de urgență, ci despre o societate matură care spune stop minciunii și populismului. Nu sunt numai despre o lege pusă pe hârtie, ci despre moralitate și despre conștiință colectivă, despre viitorul nostru ca nație. În această seară, sute de mii de români luminează sufletul țării", a adăugat Dacian Cioloș.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasa mai psd-istule ca o sa vina Dracnea cu ai lui si o sa curga lapte si miere, boule! O intrebare: cam cu cine ar trebui sa se alieze Romania? Cu rusii? Sa fie de singura de capul ei in Europa?
0
0
Daca tu si guvernul care l-ai avut nu a-ti reusit macar sa asigurati MANUALELE GRATUITE PENTRU SCOLARI. Ce pot sa spun? Este ca a-ti fost exact ca si cei de dinaintea voastra! Deci ... ciocu' mic.
5
0
tradatorule platit cu 16.000 de la UE fara sa faca nimic. ai face bine sa pleci pana nu te calca trenul procurorilor
7
0
Nu mai are CIOLAN!Asta este marea problema, nu ordonanta, ci faptul ca nu o sa mai poata sa vinda ROMANIA pe bucati!Dragnea NU TE LASA!
8
1
vai mama ta pe unde te voi prinde, pe unde te voi intalni nu cred ca vei avea zile bune cretinule !
9
0
TE lauda doru de la multinationale . CA SI ROMAN , ESTI O BESTIE UMANA , FACI JOCUL CELOR DE AFARA . DE CE JEGOSULE NU AI SPUS CA ESTI PLATIT SI DE PARL EUROPEAN PT A FACE JOCUL MARILOR PUTERI ?
10
1
Un discurs european , deschis si sincer , un om cu o etica remarcabila de adevarat democrat . Acesta este Dacian Ciolos - Cel mai bun prim-ministru de pana acum ...
1
11
Cine a fost adus prin posta rapida si montat la guvern pe spatele unor tineri morti vorbeste de moralitate? Cica se ocupa cu agricultura in ,,Strainezia''' si cand a venit pa capul romanilor nu a facut nimic pentru agricultura romaneasca. De fapt a facut doar tembelisme cu guvernul lui,care se pare ca totusi a fost acceptat lejer de cei care azi scuipa pe cei alesi prin vot . Sinistru personaj Ciolos asta.
9
0
Cand va fi votat de cineva atunci sa vorbeasca, deocamdata A FOST IMPUS si a facut totul ca sa-si multumeasca superioririi de popor nu la interesat.
12
2
O societate pe care voi imbogatilor de la Bruxel ati imbolnavit-o tara nu este formata numai din popolatia bBucurestiului ganditi--va la cei ce locuiesc in mediu rural la saracii tarii cei ce manifesta seara am vazut sunt grasii Romaniei careies in strada pentru destabilizarea tarii sunt niste neica nimeni
11
2
Credeam ca daca parintii mei au cerut asta la revolutie au si primit. Fals!
2
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367