REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cioloş: Am avut discuţii cu miniştrii care vor candida la alegeri, evident că vor demisiona din Guvern

Cioloş: Am avut discuţii cu miniştrii care vor candida la alegeri, evident că vor demisiona din Guvern

Replica API 15 octombrie 2016 | 01:41 474

Premierul Dacian Cioloş a confirmat vineri că a avut discuţii cu câţiva miniştri care au intenţia să candideze la alegerile parlamentare pe liste de partid, precizând că aceştia vor demisiona din Guvern, scrie Hotnews.

Întrebat dacă a avut discuţii cu unii miniştri care doresc să candideze, Cioloş a răspuns: "Da, am avut discuţii cu câţiva dintre ei şi probabil, în perioada imediat următoare, o să anunţe ei decizia pe care au luat-o. Evident (că vor demisiona - n.r.), sigur".

Premierul a făcut declaraţii vineri după participarea la întâlnirea strategică ELI-NP pentru dezvoltarea conceptului 'Laser Valley-Land of Lights - dezvoltare teritorială inteligenţă'.

Cioloş a afirmat din nou, joi seară, într-o emisiune la Digi 24, că nu va candida la alegerile parlamentare din luna decembrie, motivând că vrea să îşi ţină cuvântul dat şi să îşi ducă până la capăt mandatul de prim ministru.

Întrebat însă dacă ar acceptă susţinerea PNL şi a USR pentru un nou mandat de prim ministru, după alegeri, Dacian Cioloş a anunţat că intenţionează să vină, în perioada următoare, cu o platforma de reforme şi proiecte pe care şi-ar dori să le vadă continuate, "nu cu un program de guvernare", această fiind atribuţia partidelor politice.

"Contribuţia mea va fi această platforma", spune Dacian Cioloş, adăugând că "Nu mă interesează să fiu eu prim ministru, mă interesează să se continue nişte proiecte. Dacă într-un fel sau altul voi putea contribui la asta, dintr-o poziţie sau altă..."

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218